• Het team van Beauty-K in Soest-Zuid: vanaf links Karin, Carmel en Nikki.

    Peter Beijer

Twee schoonheidssalons bij Beauty-K

SOEST Een parfumerie met schoonheidssalon, dat is Parfumerie Beauty-K aan het Plein van Zuid 26 in Soest-Zuid. De winkel heeft een breed scala aan dames- en herengeuren, verzorgingsartikelen en make-up. Sinds kort beschikt Beauty-K over een tweede schoonheidssalon.

Peter Beijer

Wanden vol met diverse geuren, voor mannen en vrouwen. Van Coco Chanel tot Dior en van 4711 tot YSL. Aan de andere kant van de overzichtelijke winkelruimte de cosmetica van Squalan, Planters, Natura Siberica en Annemarie Börlind. Genoeg keuze voor het perfecte luchtje, de juiste make-up in de winkel in Soest-Zuid waar ook een schoonheidsbehandeling ondergaan kan worden in een van de twee salons.

SPECIALISTES Nikki en Carmel zijn de twee gediplomeerde schoonheidsspecialistes van Beauty-K in Soest. De dames verzorgen diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen voor alle huidtypes. In de afzonderlijke kamertjes regeert rust en stilte. Nikki: ,,Tijdens een schoonheidsbehandeling is het prettig als je een moment voor jezelf hebt."

DISCIPLINES Bij Beauty-K kan men voor diverse disciplines plaats nemen in een van de twee stoelen. Met uitzicht op een fraaie plaat van de Soester Duinen voelt de klant zich thuis. Nikki: ,,Bij onze behandelingen maken wij gebruik van het Franse merk Gatineau, de anti-aging expert. Een huidbehandeling met één van onze biologische producten, zoals Squalan behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden." Collega Carmel: ,,Of maak een afspraak voor een bindweefselmassage. Hiermee pakken wij de bindweefsellaag tussen huid en spieren aan. Dit vermindert pijnklachten en verbetert de doorbloeding. Maakt de huid steviger en flexibel."

Sinds kort heeft Beauty-K het aantal schoonheidssalons verdubbeld en dat is een verbetering van de service en dienstverlening vertelt Nikki: ,,De wachttijd voor onze behandelingen is daarmee flink verkort. Afspraken zijn 24 uur per dag online te boeken via www.Treatwell.nl. Maar natuurlijk kan er ook telefonisch of in de winkel een afspraak gemaakt worden." Carmel: ,,Bij ons staat naast de behandelingen ook de rust en ontspanning centraal. Naast gezichts- en lichaamsbehandelingen zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van acnehuid, vooral bij jongere personen. Daarnaast bieden wij diverse huidverjonging- en rimpelbehandelingen aan."

CADEAU Parfumerieadviseur Karin staat achter de toonbank en helpt een klant. Een zojuist gekocht flesje parfum wordt door de ervaren Karin omgetoverd tot een mooi geschenk. ,,Dat doen wij ook met cadeaubonnen", vertelt zij. ,,In een mooie geschenkverpakking met een paar testers en voor een paar euro meer doen we er ook een mooi stukje zeep bij. Dan geef je, naast een cadeaubon ook iets tastbaars. Zijn klanten altijd heel blij mee!"

Beauty-K richt zich op natuurcosmetica en natuurproducten vertelt Karin. ,,Wij willen het goede voorbeeld geven. Onze winkel is eigentijds ingericht en met ledverlichting zijn wij duurzaam bezig. Onze nagellakken van het Amerikaanse LA merk Orly zijn 'vegan'. Het merk Natura Siberica heeft diverse natuurlijke- en biologische producten. Annemarie Börlind ontwikkelt en produceert effectieve, cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten." Karin prijst zich gelukkig met de winkelstraat in Zuid. ,,Met de massagesalon, Slijterij Brouwer, de stomerij, Zoes en Kruidvat bevinden wij ons in een mooie rij."

a Beauty-K, Plein van Zuid 26, tel. 035-6018796, e-mail info@beauty-k.nl, www.beauty-k.nl