Thermen Soesterberg 'Leukste uitje van Utrecht 2018'

SOESTERBERG Thermen Soesterberg in Soesterberg is het 'Leukste uitje van Utrecht 2018'. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Utrecht'. Frank Veldwachter van Thermen Soesterberg ontving vanmiddag de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, op de Vakantiebeurs in Utrecht. De Botanische Tuinen Universiteit Utrecht kreeg de zilveren award en de Waterlijn Rondvaarten Amersfoort de bronzen award.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Nieuw dit jaar is de categorie 'Leukste uitje over de grens'. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht.

Thermen Soesterberg in Soesterberg scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs-kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018. Een greep uit de reacties over Thermen Soesterberg: ,,Mooie ambiance, geweldige keuken en veel verschillende sauna's en relaxmogelijkheden. Perfect voor een dag uit."

De zilveren award is voor de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht en de bronzen award voor Waterlijn Rondvaarten in Amersfoort. De ANWB organiseerde de verkiezing van het 'Leukste uitje' voor de achtste keer. GaiaZOO uit Kerkrade is het 'Leukste uitje van Nederland 2018'.