• Stayokay Soest
  • Taco van der Werf

Stayokay Soest wint 'Meeting Award'

SOEST Vergaderlocatie Stayokay Soest heeft maandag de Nationale Meeting Award in de categorie M in ontvangst genomen, een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. De uitreiking vond plaats in het Postillion Convention Centre Amsterdam. De onafhankelijke prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocaties van Nederland.

De jury prijst Stayokay Soest onder andere om de gastvrijheid, gemoedelijke sfeer en het 'out-of-the office'- gevoel. Hostelmanager van Stayokay Soest, Anne Breemer: ,,Bij ons zit je écht even anders. We zijn persoonlijk, flexibel en informeel. Daarbij is onze locatie uniek: prachtig gelegen, midden in het bos met een groot terras rondom. Die combinatie maakt het mogelijk even een potje basketbal te spelen tussen de bedrijven door, of om je vergadertafels bij mooi weer buiten te zetten."

Marijke Schreiner, algemeen directeur Stayokay: ,,Deze prijs is een enorme erkenning voor het team van Stayokay Soest en eigenlijk voor ons allemaal. We hebben een extra uitdaging ten opzichte van concurrenten, omdat de hostels van Stayokay nog niet altijd gezien worden als vergader- of eventlocatie."

Stayokay Soest is een designhostel in een oud schoolgebouw, midden in het bos en vlak bij de Soester Duinen.