• van Rijnsoever autoschade

    Ronald Kersten

Servicedag Autoschade Van Rijnsoever

SOEST Van Rijnsoever Autoschadeherstelbedrijf houdt zaterdag 16 september een servicedag. Autobezitters kunnen die dag kleine schades aan hun trotse bezit laten herstellen. Gratis. Pieter en Steffie van Rijnsoever weten uit ervaring dat het een succes zal zijn. ,,Ze staan 's morgens vroeg al in de rij!"

Peter Beijer

,,Hé, achter aansluiten!" Steffie van Rijnsoever kan er nog steeds hartelijk om lachen als ze vertelt hoe ze op een andere servicedag door een klant werd terechtgewezen. ,,Ik kwam op de zaak om wat materiaal te brengen. Het was nog vroeg, maar de mensen stonden met hun auto te wachten. Toen ik die rij voorbijreed dachten ze dat ik voordrong."

Het misverstand werd snel opgelost. De anekdote tekent de belangstelling voor de servicedag die zaterdag voor de vierde keer in successie wordt gehouden. De servicedag is een onderdeel van de filosofie van de onderneming.

PERSOONLIJKE BAND

Pieter van Rijnsoever: "Wij willen met ons autoschadeherstelbedrijf een persoonlijke band met de klant creëren. Wanneer iemand schade met zijn auto heeft, is dat niet plezierig. Wij bieden een helpende hand. Niet alleen door de schade te herstellen, maar ook door de papieren rompslomp en allerhande zaken voor de klant te regelen. Bij een herstelactie checken wij direct of er niet meer kleine krasjes en schades aanwezig zijn. Dat nemen wij dan tegen een kleine vergoeding mee. Bij een casco- en allrisk-verzekering is er geen eigen risico tot € 150,00. Voordat auto´s afgeleverd worden, gaan ze eerst door de wasstraat van Clean Look Carwash."

DEUKEN

De ondernemer ziet de servicedag als vanzelfsprekende actie: ,,Gratis je kleine schades laten herstellen. Het klinkt inderdaad te mooi om waar te zijn. Toch doen wij dat graag. Op deze wijze kunnen mensen kennis maken met ons bedrijf. Sinds 2001 zijn wij actief. Negen jaar geleden zijn wij gevestigd op de plek waar ooit Big Boss zijn spullen verkocht. Service bieden is in onze branche heel belangrijk. Daarom staan zaterdag vanaf 9.00 uur de deuren open. Wij deuken, zonder spuiten, tot vijf deukjes gratis uit. Restylen wordt dat ook wel genoemd. Daarnaast polijsten we lichte krassen gratis. Natuurlijk is er voor onze gasten een kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Na de servicebehandeling krijgt onze klant een bon ter waarde van € 17,50 die recht biedt op een Lava Intensief wasprogramma bij onze partner Clean Look Carwash. Met deze wasbeurt krijgt de auto een hard lakpantser en een prachtige glans.

CERTIFICERING

Autoschadeherstelbedrijf Van Rijnsoever is in het bezit van de hoogste FOCWA certificering. Deze erkenning houdt in dat het bedrijf alle motorvoertuigen kan en mag herstellen. Dat geldt dus ook voor hybride, elektrische- en aluminium voertuigen. FOCWA staat daarnaast nog eens garant voor minimaal vier jaar garantie. De servicedag bij Van Rijnsoever Autoschadeherstelbedrijf is zaterdag 16 september tussen 9:00 en 13:00 uur. Pieter en Steffie van Rijnsoever en hun medewerkers ontvangen bezoekers met koffie in het bedrijfspand aan de Nijverheidsweg.