• Mieke Kok van The Art of Skin Care won de Beauty Award in de categorie beste schoonheidsspecialist.

    TheArtofSkinCare

Prijs voor The Art of Skincare

SOEST Een trotse Mieke Kok van schoonheidsinstituut The Art of Skincare in Soest ontving onlangs tijdens een feestelijke en spannende gala uitreiking de Beauty Award 2018. Zij won in de categorie beste schoonheidsspecialist.

Deze felbegeerde prijs werd voor de negende keer uitgereikt aan een selecte groep winnaars in verschillende categorieën. Voor Mieke een welverdiende kroon op inmiddels meer dan dertig jaar vakvrouwschap.

PROFESSIONALISERING De schoonheidsbranche is volop in beweging en vraagt verregaande professionalisering, voortdurende scholing, en ondernemerschap anno 2018. De vierkoppige vakjury was uitermate kritisch, en beoordeelde Kok daarnaast ook op vakkennis, visie en persoonlijke profilering.

De mystery guest nam als onbekende, nieuwe klant plaats in de behandelstoel bij de kandidaten. Zij keek daarbij specifiek gekeken naar de behandelprotocollen, de kennis en vaardigheden van de schoonheidsspecialiste om tot een vakkundige beoordeling te komen.

JURYOORDEEL In mijn juryoordeel staat het volgende: ,,Als specialist en ondernemer is deze winnaar blijven groeien in het vak en haar ambities zijn nog niet op. Ze staat voor kwaliteit in het vak en betrekt haar eigen klanten als ambassadeurs bij haar salon. Op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid kijkt ze kritisch waar ze haar vak kan inzetten en zaken kan verbeteren."

Kok is geen onbekende in het vak. ,,Dertig jaar geleden opende ik mijn instituut in Soest. Mee bewegend met de vele veranderingen zijn wij uitgegroeid tot een bekend en gewaardeerd huidverzorgingsinstituut in de regio. De cosmeticamerken La Prairie en Valmont zijn voor mij al meer dan vijfentwintig jaar waardevolle partners. Innovatief, vooruitstrevend en met z'n bijzonder geavanceerde facials maken het voor mij compleet om er mee te werken. Daarnaast richt ik mij op de 'anti-aging' bindweefselmassage voor gezicht en decolleté. Voor mij is het belangrijk dat u een bezoek aan ons instituut ervaart als een speciaal moment voor uzelf."

ROYAAL AANDACHT De Beauty Award heeft een mooie plek gekregen in het sfeervolle instituut, gelegen op de centrale zichtlocatie aan de Soesterbergsestraat. Direct bij binnenkomst ervaart de bezoeker de verwelkomende en klantgerichte werkwijze van Mieke en haar teamleden.

Met een aantal toonaangevende merken, een veelzijdig behandelaanbod en royaal aandacht en tijd voor iedere klant, is The Art of Skincare het juiste en dus winnende adres voor huidverzorging en probleemoplossing. Inmiddels is de Award uitgegroeid tot een keurmerk voor kwaliteit, service en gedreven ondernemerschap. Dit legt de lat hoog en daagt Kok opnieuw uit te blijven groeien, en haar klanten te binden en te verrassen met zicht- en voelbaar resultaat.

WINNERS TREATMENT Feest dus voor Mieke Kok van The Art of Skincare. Een feestje waarvan de klant volop kan meegenieten. Mieke Kok: ,,De komende maanden staan namelijk geheel in het teken van de gewonnen Beauty Award. In de maanden mei en juni hebben wij namelijk een limited edition winners treatment met daarbij een bijzondere attentie. Wie verder wil weten wat wij het gehele jaar aanbieden, kan ons volgen op Facebook, Instagram of zich inschrijven de nieuwsbrief op www.theartofskincare.nl.

a        [The Art of Skincare Soesterbergsestraat 11 3768 EA Soest T. 035 602 4620 W. www.theartofskincare.nl