• Michael en Alphons Hagelen serveren in hun nieuwe restaurant leker eten voor een betaalbare prijs.

    Peter Beijer

Lekker eten bij Lekkerr by Soest

Advertorial

SOEST Een nieuw restaurant op een bekende locatie. Alphons Hagelen en zijn zoon Michael zijn gestart met Lekkerrr by Soest aan de Nieuweweg 66. De hoek van de Eigendomweg en de Nieuweweg wordt daarmee uitgebreid met een verrassende eetgelegenheid. De menukaart toont een keur aan smakelijke gerechten tegen een betaalbare prijs. Een concept dat er tot voorheen niet was in Soest. Alphons heeft er een mooie term voor: ,,Bij Lekkerrr serveren wij Casual Dining."

Lekker eten en dat dus met een rollende 'r'. De binnenkomst in het nieuwe eethuis belooft al veel. Een smaakvolle inrichting met knusse zitjes waar je ongestoord kunt genieten van een smakelijke maaltijd. Het restaurant is berekend op 46 gasten. Die gasten hebben de keuze uit een uitgebreide menukeuze. Casual Dining zoals Alphons het noemt.

VERSE PRODUCTEN Alphons, geboren in Velp, als horecaman groot geworden in Amsterdam en Alkmaar en inmiddels al weer jaren geworteld en getogen in Soest, is enthousiast. ,,Lekker eten, vers bereid, hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij hebben een kaart samengesteld waar je voldoende keuze hebt. We hebben overheerlijke belegde broodjes, maaltijdsalades, satéspiezen, schnitzels, burgers en zelf bereid schepijs. Onze maaltijden worden gemaakt van uitsluitend verse producten. Ook voor mensen die een vegetarisch menu willen zijn bij Lekkerrr van harte welkom. Daarnaast hebben wij glutenvrije producten in ons assortiment. Voor elk wat wils. Op de tap hebben wij een heerlijke Hertog Jan of Weizener."

BETAALBAAR Sinds de opening op 23 mei heeft Michael Hagelen ondervonden dat er behoefte is aan een eethuis zoals Lekkerrr. ,,Wij hebben nauwelijks reclame gemaakt, maar de eerste dag zat het hier al behoorlijk vol. Mooi is om te merken dat de mensen ook weer terugkomen. Zij waren blij verrast met de kwaliteit die wij bieden. Wij serveren een driegangendiner voor 19,95 euro per persoon. Dat is natuurlijk een mooie en betaalbare prijs. Kan je dus met je gezin komen eten en eet je toch verantwoord en vers als je een keer geen zin hebt om te koken."

KOEKOEK Om de sfeervolle ambiance hoeven de gasten van Lekkerrr niet weg te blijven. Alphons en Michael hebben zichtbaar hun best gedaan op de uitstraling van de inrichting dat wel wat weg heeft van een Franse bistro. Die vergelijking gaat niet helemaal op als er opeens een vrolijke koekoek de tijd aangeeft. De knusse Hollandse gemoedelijkheid is ook niet ver weg.

RELAXEN Een gezellig restaurant dat volgens de website de perfecte plek is om te relaxen met vrienden en familie en om gerechten uit te proberen. Alphons: ,,Mijn broer Tim staat in de keuken. Hij heeft ruime ervaring in de Soester horeca, onder meer bij de Eetvilla en de Korte Duinen. Mijn moeder Sandra organiseert de keuken en de bediening. Samen maken zij deel uit van ons achtkoppig team dan niets liever doet dan in de pannen roeren, lekker eten bereiden en onze gasten een gezellige middag of avond bezorgen. Een informele gastvrije sfeer en een gevarieerde menukaart zijn de ingrediënten voor een smakelijk verblijf bij Lekkerrr. Vanaf woensdag tot en met zondag zij wij vanaf 12:00 uur open voor de lunch"

BEZORGSERVICE Naast het restaurant zijn de bezorgservice en de kwalitaria vertrouwde dienstverleningen van vader en zoon Hagelen. Alphons: ,,Wij vullen elkaar mooi aan. Maar je moet het restaurant los zien van de andere twee onderdelen. Wij gaan hier echt iets nieuws starten."

Restaurant Lekkerrr, Nieuweweg 66, tel. 035-7370465 www.lekkerrrbysoest.nl.