• Paleis Soestdijk
  • Paleis Soestdijk
  • Ron Witkamp

Jonge ondernemers welkom op Paleis Soestdijk

SOESTDIJK Paleis Soestdijk is een samenwerking aangegaan met De Stadstuin in Utrecht voor de verhuur van ruimtes in de gebouwen op de Parade. Dit terrein is onderdeel van het landgoed tegenover het paleis. Het betreft ruimtes tot maximaal 100m2 die gebruikt kunnen worden als werkruimte, of voor onder meer evenementen, meetings, televisie-opnames, en presentaties.

Hiermee wordt opnieuw een deel van Paleis Soestdijk toegankelijk voor het publiek, nadat eerder dit jaar onder meer de filmzaal en de jachtkamer ook opengesteld werden.

CREËREN CENTRAAL Floris de Gelder, Algemeen Directeur Paleis Soestdijk:,,De Parade wordt het entreegebied van het landgoed waar leren en creëren centraal komen te staan. Het grote netwerk van De Stadstuin, bestaande uit vooral jonge en veel startende ondernemers, biedt kansen voor onze ambities op deze plek. Ik ben blij dat we op deze wijze opnieuw een deel van het landgoed toegankelijk maken."

INSPIREREND Ook Harmen Wiersema van De Stadstuin is enthousiast. ,,De kwaliteit van de locatie en de diversiteit aan gebouwen op de Parade hebben waanzinnig veel potentie om een heel inspirerende werkplek te worden."