• Vincent van der Wardt met Imara Overhand en Antonio van den Hengel.

    Jaap van den Broek

Horecaman Lid van verdienste

SOEST Vincent van der Wardt is benoemd tot Lid van verdienste van Koninklijk Horeca Nederland afdeling Soest-Baarn. Regiovoorzitter Imara Overhand en landelijk bestuurslid Antonio van den Hengel reikten hem de bijbehorende oorkonde uit.

Met de onderscheiding betuigt de afdeling Soest /Baarn/Eemnes haar bijzondere erkentelijkheid voor de wijze waarop Van der Wardt jarenlang als voorzitter, bestuurder en secretaris enthousiast en betrokken de belangen van de leden heeft behartigd.

Vincent van de Wardt is al een kwart eeuw horecaondernemer in Soest. In de jaren negentig begon hij aan de Middelwijkstraat Café Vini's Bar. Hij is nu eigenaar van diverse horecazaken waaronder de Soester zaken Café Bar de Kuil, Restaurant 't Hoogt en Grand Café Soestdijk. Hij is al 18 jaar actief als bestuurslid van KHN afdeling Soest/Baarn.

Bij medebestuurders en collega's in horecakringen wordt Van der Wardt getypeerd als een actieve ondernemer, een vakmens, een betrokken bestuurder, een klankbord, een mentor voor beginnende ondernemers en een persoon met het hart op de juiste plaats.