• Hoofdsponsor Plus Van Soest (Fernando Livestro, links, en Gerard van Soest, midden) en vv 't Vliegdorp-voorzitter Ton Hendrickx (rechts) bezegelen het contract met een handdruk.

    vv 't Vliegdorp

Hoofdsponsor verlengt contract met 't Vliegdorp

SOESTERBERG Plus Supermarkt-ondernemer Gerard van Soest en vv 't Vliegdorp-voorzitter Ton Hendrickx hebben het onderlinge sponsorcontract verlengd.

Van Soest: ,,Er gebeuren goede dingen bij de club, in sportief opzicht betekent dat nu misschien een stapje terug, maar voor de continuïteit van de club en Soesterberg is het belangrijk dat we samen bouwen aan een solide toekomst. Daar doen wij graag aan mee."

Hendrickx: ,,We zijn blij dat we de jarenlange samenwerking wederom hebben kunnen verlengen. Dit stelt ons in staat om door te bouwen aan 't Vliegdorp, zodat de Soesterberg haar eigen voetbalclub behoudt. Plus Van Soest ondersteunt ons daarbij. De steun van het Soesterbergse bedrijfsleven is onmisbaar voor ons."

SAMENWERKING De beide heren hebben afgesproken om ook verder te kijken naar mogelijke samenwerking. Van Soest: ,,Uiteraard zijn we leverancier van de club, maar we willen graag meer betekenen voor de leden van de club. We zijn in gesprek over acties en activiteiten die de club verder kunnen helpen." Voorzitter Hendrickx: ,,De komende maanden zullen uitwijzen waar we verder mee aan de slag gaan. Vooralsnog biedt dit een mooie ingang naar andere ondernemers in Soesterberg, waar we graag gebruik van maken.''