• Susanne Reijinga: ,,Vroeger liep je na een huidpeeling nog dagen met een rood en gezwollen gezicht. Dat hoeft niet meer. -

    Suus Skin & Wellness

Gave huid bij SUUS skin & wellness

Advertorial

SOEST Een goed verzorgd uiterlijk is een belangrijk visitekaartje. Een gave huid dankzij een ontspannende behandeling zorgt voor een optimaal resultaat. Susanne Reijinga van SUUS skin & wellness weet alles van behandeling en oplossingen van huidproblemen en hoe dat te combineren is met ontspanning.

Peter Beijer

Vlekjes, acné en allerlei andere oprispingen van moeder natuur kunnen de huid ontsieren. Cosmetisch kunnen huidproblemen minder fraai ogen en littekens veroorzaken. Dit kan voor ongemak zorgen. Acné, rimpels en hyperpigmentatie zijn enkele voorbeelden van huidproblemen die Susanne Reijinga met natuurlijke producten, gezichtsbehandeling en peelingen kan verhelpen.

In de knusse salon aan de Burgemeester Grothestraat 53 regeert de rust. Een heerlijke geur vult de ruimte. In het midden een behandelstoel waar de klant onder meer gezichts- en rugmassages ondergaat. Hier worden niet alleen mensen van huidproblemen afgeholpen, maar is er ook gelegenheid tot ontspanning.

COSMEDIX ,,Ik heb inmiddels twintig jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Sinds kort heb ik in het pand 'De Buitenplaats' mijn eigen salon. Mijn behandelingen doe ik met professionele producten van het merk Cosmedix. Met Cosmedix realiseer ik voor een maximaal resultaat met verminderde irritatie. Vroeger liep je na een huidpeeling nog dagen met een rood en gezwollen gezicht. Dat hoeft niet meer. Dit natuurlijke product is 100 procent plantaardig, volkomen natuurlijk met de meest hoog geconcentreerde en krachtige ingrediënten uit de natuur en zonder chemische middelen. Daardoor is er minder irritatie en kunnen we elk huidtype behandelen."

INTAKEGESPREK Het intakegesprek is een belangrijke start van de behandeling. ,,Geen enkele huid is hetzelfde. Daarom inventariseer ik wat het huidtype is, wat de wensen zijn en met een analyse weet ik hoe de huidconditie is. Op basis van deze informatie maak ik een behandelvoorstel en krijgt de klant precies waar hij of zij behoefte aan heeft."

HUIDVERBETERING Het Peeling-programma van Cosmedix is een intensievere behandelmethode, legt Susanne uit: ,,Dit is een behandeling op basis van Retinol/ Vitamine A. De huid wordt van binnenuit geprikkeld en vernieuwt zichzelf. Het resultaat is een heldere huid met verfijnde poriën. Fijne lijnen en rimpels verminderen. Elke huidindicatie van acne tot hyperpigmentatie en van anti-aging tot eczeem kan ik binnen dit concept aanpakken. Uniek bij deze peelingen is dat deze geen 'down time' geven. Met andere woorden: de huid wordt niet beschadigd en er is geen sprake van irritatie of roodheid.

MASSAGE Een massage zorgt voor ontspanning. Dat is goed om na of tijdens een stressvolle periode te herstellen en spanning kwijt te raken. ,,Massage is een cadeautje aan jezelf", zegt Susanne. ,,Ik verzorg rugmassages of een bindweefselmassage voor het gezicht. Het resultaat van een bindweefselmassage is dat de huid er jonger, voller en steviger uitziet."

CADEAU,,Elke klant die bij SUUS skin & wellness een gezichtsbehandeling boekt, krijgt als introductie een rugmassage van vijftien minuten cadeau. Deze actie loopt tot en met eind april." SUUS is maandag en woensdag van 9.00 tot 18.00 uur open en donderdag van 9.00 tot 21:30 uur. Zaterdag op afspraak.

a [www.suusskinenwellness.nl, Burgemeester Grothestraat 53, tel: 035-544 73 51 / 06-34 87 34 43, info@suusskinenwellness.nl