• Ilona.van.Egdom

Fotowedstrijd Dierenkliniek Soest

SOEST Dierenkliniek Soest organiseerde in samenwerking met fotografe Ilona van Egdom een fotowedstrijd. Het thema was 'maak de foto van jouw favoriete huisdier'. Uit de vele leuke, ontroerende en soms ook grappige inzendingen werd de foto van Tippi van Ethel Stassen als beste beoordeeld.

,,Ik heb in mijn hele leven nog nooit wat gewonnen", riep ze verrast toen zij het goede nieuws hoorde. Zij won daarmee een gratis fotosessie van haar hondje Tippi gemaakt door fotografe Ilona van Egdom. De fotosessie vond plaats in de Soesterduinen, de favoriete wandelplek van Ethel en Tippi. Prachtig licht, een geweldige omgeving, een leuk hondje en een dolenthousiaste Ethel. De ingrediënten voor mooie foto's.

Ook de mooiste foto van deze fotosessie kreeg zij in een grote lijst cadeau. Op woensdag 25 april was het zover. Ethel kreeg haar prijs overhandigd door dierenarts Jan de Graaf van Dierenkliniek Soest en fotografe Ilona van Egdom. Bij de eerste blik op de enorme foto van Tippi sprongen de tranen van ontroering al in de ogen van onze winnares. De burgemeester van Soest, Rob Metz, kwam op het moment van de uitreiking ook langs bij Dierenkliniek Soest. Uiteraard feliciteerde hij ook de winnares. Ethel richtte zelfs haar huiskamer opnieuw in om de lijst een mooie plek te geven. Een prijs weggeven is mooi, maar als je dan zo'n dolenthousiaste, dankbare en ontroerde winnares treft als Ethel Stassen maakt dit het wel heel leuk.

SPAARACTIE Dierenarts Jan de Graaf: ,,Tevens heeft Dierenkliniek Soest een nieuwe actie om onze trouwe klanten te belonen. Om de cliënten en hun dier te bedanken voor de trouwe samenwerking in het heden en de trouwe samenwerking in de toekomst. Wij hopen hen ook nog vele jaren ten dienste te zijn."

De Graaf heeft een klassieke spaaractie in een modern jasje gestoken. Voor alle huidige en toekomstige klanten heeft Dierenkliniek Soest een spaarpas of app op de telefoon, waarmee ze bij elk bezoek sparen voor korting op de jaarlijkse enting Zo kunnen ze hun enting uiteindelijk gratis verdienen. Tevens kunnen ze sparen voor nuttige andere zaken voor hun trouwe maatje, uiteraard geheel vrijblijvend. ,,Op deze manier blijven we de maximale service, persoonlijke aandacht voor mens en dier en optimale zorg met de modernste apparatuur en kennis garanderen tegen de eerlijkste prijs". aldus de dierenarts.

COMPLETE ZORG Bij Dierenkliniek Soest mensen terecht voor complete zorg voor hun hond, kat, konijn en cavia. De Graaf: ,,Van enting tot echoscopie, röntgenfoto's, eenvoudige tot complexe operaties o.a. met laparoscopische apparatuur, complete tandheelkundige behandelingen voor hond, kat, konijn, cavia etc. Wat voorop blijft staan is een persoonlijke aanpak toegespitst op de behoefte van dier en mens. Kortom, we hopen de huisdieren de beste zorg te verlenen zeven dagen per week!"

Dierenkliniek Soest, Steenhoffstraat 64, tel. (035) 6019633, www.dierenklinieksoest.nl.