• Marion van Essen: ,,Sporten is een heerlijke manier om drukte en stress uit je lichaam te verdrijven. -

    Maarten van Heugten - Interly

Fit en gelukkig worden bij ReQuest

SOEST Marion van Essen is vijf jaar geleden gestart met ReQuest. ,,In die periode hebben wij ons ontwikkeld en gespecialiseerd. Wij varen niet mee op de fitness-hype. Je hoeft geen superstrak lichaam te hebben en jezelf nooit meer iets toe te staan om gezond en fit te zijn. Ik geloof niet zo in een strenge lijn tussen goed en fout. Wij zorgen ervoor dat iemand met plezier kan bewegen, af kan vallen en blessurevrij kan zijn."

Peter Beijer

De eerste dagen van het jaar zijn gevuld met allerlei goede voornemens. Zodra de laatste oliebol is opgegeten, wordt het accent verlegd naar afvallen, fitter worden en gezond leven. Marion van Essen van personal trainingsstudio ReQuest. ,,De goede voornemens sneuvelen vaak ruim voordat het voorjaar zich heeft aangediend. Terwijl het voor zoveel mensen echt beter zou zijn om meer te bewegen, bewuster te eten en spanning los te laten. Zodra je met de juiste motivatie de eerste stappen hebt genomen om gelukkiger te zijn, wil je niet anders meer. Met onze werkwijze, benadering en diversiteit verlagen wij de drempel. Geen training of traject is bij ons hetzelfde. Personal training is maatwerk en een investering in een gezonder en dus gelukkiger lichaam."

PERSOONLIJKE BEGELEIDING De volledig ingerichte trainingsruimte ziet eruit ziet als een 'gewone' sportschool. Het verschil is dat elke bezoeker een eigen personal trainer heeft en dus persoonlijk begeleid wordt. ,,Voordat je bij ons aan de slag gaat, brengen we de hulpvraag, het persoonlijke doel en beginniveau goed in kaart. Is afvallen het doel? Dan helpen wij bij het meten van het huidige gewicht en vetmassa en op basis daarvan stellen wij een verantwoord plan op. Onze voedingsdeskundige Michelle helpt om deze doelen te bereiken. Bij blessures gebruiken wij onze specialistische kennis. Met onze eigen fysiotherapeuten en specialisten in de buurt stellen wij een zorgvuldig persoonlijk behandel/trainingsplan op. Veel mensen hebben een slechte lichaamshouding door zittend werk of aanhoudende klachten. Als ik mensen zie lopen, kan ik vaak aan hun houding al zien waar ze klachten hebben of gaan krijgen."

AANWINST ,,Ik heb lang gezocht naar trainers die een aanwinst zijn voor onze studio. Elke trainer heeft een eigen specialiteit." ReQuest werkt met gemotiveerde en gepassioneerde trainers en fysiotherapeuten. Wij verwachten inzet, heel veel plezier en pure passie bij ons op de werkvloer. Wij geloven in 'learn for life'. Elke maand nodig ik een deskundige uit die onze trainers informeert over een specifiek onderwerp. Deze maand vertelt een psycholoog over gedragsverandering.

GELUKKIG ,,Sporten met én onder begeleiding van een trainer, levert beter resultaat op dan wanneer je jezelf constant moet motiveren om te gaan sporten. Waar het uiteindelijk om gaat, is je gelukkig voelen in je eigen lichaam. Je hoeft bij ons geen marathon te kunnen lopen. Maar wanneer je een trap op loopt of wanneer je tien dozen in je garage verplaatst moet je daar niet vermoeid door raken. Een fitter mens is minder beperkt en daarmee dus een gelukkiger mens."

HEERLIJK ,,ReQuest is er voor iedereen die op zoek is naar een betere versie van zichzelf. Onze jongste cliënt is 13 en de oudste is 75. Iedereen is welkom in deze veilige omgeving met respect voor je privacy. Sporten is een heerlijke manier om drukte en stress uit je lichaam te verdrijven. Dat is veel effectiever en gezonder dan hangen op de bank."

a [ReQuest Personal Training Eigendomweg 2a www.requestpersonaltraining.nl tel. (035) 888 33 11 of 06-41 76 47 85