• Armanda van der Veen (linksvoor): ,,Daag jezelf en andere deelnemers nog meer uit. Ik ben dan de prettige stok achter de deur.”

    Sport4Balance

Fit en energiek met programma Sport4Balance

Advertorial

SOEST Uithoudingsvermogen of conditie is makkelijk meetbaar. Een rood hoofd als je net naar de trein ben gesprint? Hijgen als je de trap bent opgelopen? Het zijn tekenen van een verminderde conditie. Tijd om fitter te worden! Dat zegt Amanda van der Veen van Sport4Balance in Soest

Peter Beijer

De optimistische en energieke fitcoach Armanda van der Veen van Sport4Balance helpt om fitter en vitaler te worden, gezonder te leven, bij afvallen of juist aankomen. Met het ideaal ontbijt van Herbalife biedt zij bovendien een goede ondersteuning. ,,Ik help mensen om een betere versie van zichzelf neer te zetten."

VOEDING Armanda van der Veen weet uit eigen ervaring hoe belangrijk bewegen en een juiste voeding is. ,,Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Op kantoor verval je al snel in gewoontes die minder gezond zijn. Ik heb aan topvolleybal gedaan en weet dus dat bewegen goed voor je is. Die fitheid kreeg ik terug dankzij Sport4Balance, een mooie combinatie van bewegen en voeding. Ik voel mij fitter dan ooit en dat gun ik iedereen."

INTAKE Via een gratis intakegesprek komt Armanda veel te weten. Iemand wil fitter worden, afvallen, en/of gezonder leven. ,,Het gaat om een gezonde leefstijl en meer in balans komen. Het maakt daarbij niet uit of je gewicht wilt verliezen, aan je conditie wilt werken of een stok achter de deur nodig hebt. Sport4Balance helpt in een laagdrempelige en veilige omgeving."

OUTDOOR Armanda is enthousiast over het programma: ,,Hoe lekker is het om samen in beweging te komen?! Bij Sport4Balance geven wij outdoortrainingen zodat wij in de buitenlucht actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bootcampen in de Soesterduinen. Zo ontmoet je nieuwe mensen en daag je jezelf en andere deelnemers nog meer uit. Ik ben dan de prettige stok achter de deur."

INDIVIDUEEL Het is mogelijk om individueel met Armanda aan de slag te gaan: ,,Samen stellen we een programma op dat aan de behoeften van de deelnemer voldoet. Iedereen kan meedoen, ook mensen die denken dat ze niet fit genoeg zijn, of diegenen die zich zelf te oud vinden of last hebben van een blessure. Ik houd rekening met het individu in mijn lessen. Mijn doel is bereikt als iemand in balans is gekomen en een betere versie van zichzelf heeft neergezet."

GEWICHT EN BALANS Tegelijkertijd biedt Sport4Balance ook professioneel voedingsadvies. Gezonder en vitaler voelen en qua gewicht meer in balans komen? Dan kan Sport4Balance ondersteunen.

Armanda: ,,Ik ben onafhankelijk Herbalife-member. Herbalife is geen dieet, maar de basis voor een gezonde leefstijl. Inmiddels heb ik meerdere mensen geholpen met gezonde voeding en dit heeft resultaat opgeleverd! Net als ikzelf ervaren ze meer energie, voelen zich fitter, zijn afgevallen of juist aangekomen. Zonder hongergevoel: juist de combinatie van goed eten én bewegen bepaalt hoe jij eruitziet en hoe jij je voelt."

GRATIS PROEFLES Sport4Balance wil de drempel tot bewegen zo laag mogelijk maken voor iedereen. Daarom biedt de organisatie een sportief kennismakingsaanbod: een gratis proefles én een gratis bodycheck indien gewenst.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Armanda van der Veen van Sport4Balance in Soest, tel. 06-12092241 of info@sport4balance.nl. Meer informatie: www.sport4balance.nl.