• Het team van Eye Wish Soest voert op 11 en 12 mei op ludieke en sportieve wijze het eerste lustrum.

    Izzet Unal

Eye Wish vijf jaar in Soest

SOEST Goed zicht en er ook goed uitzien. Eye Wish Opticiens in winkelcentrum Soest-Zuid is een opticien die met advies en deskundigheid de juiste bril aanmeet. Een stylist zorgt ervoor dat de bril ook past bij de persoon die deze draagt.

Peter Beijer

Een bril is volgens bedrijfsleider Claudia Roozendaal niet alleen een middel om beter te zien, maar je mag er ook mee gezien worden. Eye Wish Soest viert haar eerste lustrum en dat wordt komend weekend ludiek gevierd.

Claudia Roozendaal: ,,Ik werk 27 jaar in dit bedrijf. In 2013 is onze winkel overgegaan naar Eye Wish Opticiens. Het werken voor een bedrijf als Eye Wish is ontzettend leuk. Wij profiteren van de kennis en kunde van de professionals van dit bedrijf, maar als lokale onderneming leveren wij de service en de gastvrijheid die de mensen hier in Soest al decennia van ons gewend zijn."

PROFESSIONEEL Het team van Eye Wish Soest is prima op elkaar ingespeeld en de prettige en collegiale werksfeer voelt ook bij de klanten als vertrouwd en prettig. Medewerker Izzet Ünal is opticien en vanaf volgende maand contactlensspecialist. Claudia is trots op hem: ,,In 2016 is Izzet uitgeroepen tot de beste optiekstudent van Nederland. Ons team is professioneel en vakkundig. Maar wat net zo belangrijk is: wij zijn gastvrij en klantvriendelijk. Het kopen van een bril of contactlenzen en het advies hierbij vereist veel inlevingsvermogen en mensenkennis. Onze mensen hebben die empathische vermogens."

De styliste die zorgt voor een 'staat-u-goed-garantie' is een voorbeeld van service die bij Eye Wish een onderdeel van het bedrijf is. Claudia: ,,Wij hebben daar een mooie slogan voor, namelijk: 'Goed zien laten we er steeds beter uit zien'. Een stylist adviseert welke bril bij de klant past. Een stijladvies vinden wij een service die vanzelfsprekend is. Een bril is niet alleen een middel om beter te zien, het is ook een onderdeel van je uitstraling. Dan mag dat er best goed uitzien."

TOTAALSCAN Een andere service is de gratis Eye Wish Totaalscan. Wanneer het zicht verslechtert of als iemand wil weten of de ogen wel gezond zijn is het volgens Claudia raadzaam om een afspraak te maken voor de Eye Wish Totaalscan. ,,Bij de Totaalscan krijgt onze klant een uitgebreide oogmeting waarbij we niet alleen de sterkte opmeten, maar ook de gezondheid van de ogen controleren. Na de Eye Wish Totaalscan weet je precies wat de beste kijkoplossing is. Dit kan heel divers zijn: van een (beeldscherm)bril of van dag tot nachtlenzen"

GOLFEN Claudia heeft ter gelegenheid van het eerste lustrum een ludieke actie bedacht. ,,Op 11 en 12 mei hebben we zowel buiten als binnen een green aangelegd. Onze klanten gaan putten en maken kans op een prijs. Putten vereist een goed gezichtsvermogen, dus is het direct een uitgelezen moment om te testen of je een (nieuwe) bril of zonnebril nodig hebt."

Eye Wish Soest, Zuidpromenade 14, www.eyewish.nl/opticien/soest tel. (035) 6022212.