• Stayokay Soest

Creatieve en leerzame workshops in Soest

Advertorial

SOEST Maandag 8 april organiseren verschillende ondernemers uit Soest leerzame, creatieve en leuke workshops in Stayokay. Als abonnee van de Soester Courant profiteert u van 5 euro korting! Bent u nog geen abonnee, maar besluit u om abonnee te worden? Dan kunt u ook gebruik maken van het voordeeltarief. Voor iedere workshop geldt, vol = vol. Dus meld u snel aan via Lezersdeal.nl/soest.

WIJNPROEVERIJ ITALIË Van der Linden - Drank in het Bijzonder organiseert een interessante wijnproeverij. Luister naar het verrassende verhaal van vinoloog Angelique van der Linden en proef een mooi assortiment aan fantastische wijnen. Zowel rood, wit als dessertwijn! De voordeelprijs is 20 euro.

SCHILDEREN Karina Wijnen en Hetty Uyland geven een schildercursus waarbij creatieve inspanning zorgt voor de nodige ontspanning. Leer schilderen met acrylverf en ontdek uw creativiteit. De voordeelprijs voor deze workshop is €22,50, deze prijs is inclusief het materiaal.

WIJN EN KAAS Leon en Richard, van Wijnhandel Gommers en Alexanderhoeve Overhees, nemen u tijdens deze workshop mee op een rondreis. U gaat verstrekte wijnen proeven uit Spanje, Portugal en van het eiland Madeira. Laat uw zintuigen verrassen door de smaken en geniet van de verhalen over de dranken en kaas die zij voor u hebben meegenomen. De voordeelprijs voor deze workshop is 20 euro.

BLOEMEN: LENTESCHIKKING Onder leiding van de bloembindsters Dorinda en Toody van Jasmijn Bloemen en Planten maakt u deze avond een verticale lenteschikking op een schaal, rijk gevuld met takken, bloemen en paasdecoratie. De voordeelprijs van deze workshop is €32,50.

SPAANS LEREN De Spaanse school Pluma Verde uit Soest verzorgt Spaanse lessen voor elke doelgroep op verschillende niveau’s. Tijdens deze interactieve Spaanse les leert taaldocent Adrián Valverde u de basics van deze exotische wereldtaal. De les wordt afgesloten met een heerlijke huisgemaakte tapas en een drankje van de Pluma Verde catering. Komt u ook? Hasta pronto.. De voordeelprijs van deze workshop is 15 euro.

STRESS, BURN-OUT & HERSTEL Jan  van Gestel laat u deze avond zien hoe ons stress systeem werkt en dat stress eigenlijk een fantastisch iets is! Je moet er alleen niet een langere tijd te veel van hebben… Hoe kunt u chronische stress voorkomen en wat kunt u doen om te herstellen? Krijg antwoord in deze laagdrempelige workshop. De voordeelprijs voor deze workshop is 15 euro.

Vol = vol, bestel uw tickets via Lezersdeal.nl/soest.