• ROC Midden Nederland

Bouwbedrijf Hengel B.V. leerbedrijf van het jaar

SOEST Op donderdag 12 oktober is Bouwbedrijf Hengel BV uit Soest verkozen tot het leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland. Dit gebeurde tijdens de officiële opening van de campus van ROC Midden Nederland in Amersfoort. Het bedrijf ontving de prijs uit handen van wethouder Bertien Houwing en lid College van Bestuur van ROC Midden Nederland Kees Rutten. Bouwbedrijf van den Hengel is een leerbedrijf van het Bouw & Interieur College.

Op het podium hoorde Wilco Heil dat zijn bedrijf leerbedrijf van het jaar is geworden. Uiteraard was hij erg vereerd met de prijs. Speciale dank ging uit naar de stagebegeleider van het Bouw & Interieur College: Marcel de Bruijn voor al zijn energie en inzet: „Ik gun het Marcel ook van harte, als de samenwerking niet goed is, dan hebben de mensen toch een mindere tijd op hun stage. Die goede samenwerking komt voor een groot deel door onze contacten met Marcel."

Wilco roemde de studenten van het Bouw & Interieur College om hun zelfstandigheid. Hij werkt veel met studenten van het bouw & Interieur College en had zelfs twee oud-studenten mee die nu bij het bedrijf in dienst zijn. Sidney Vos en Mitchel Thiell starten ooit als stagiair en

werken nu met veel plezier in het bouwbedrijf. „Als je je inzet voor dit bedrijf, doen ze veel voor je terug" aldus Sidney. Mitchel is vooral erg blij met de veelzijdigheid van het bedrijf, hij kan elke dag de dingen doen die hij leuk vindt.