• Linda Reijinga (links) en Monique Pijnaker: ,,Met onze begeleiding wordt afvallen lekker en leuk. -

    BodyPerfection

Bij Body Perfection is afvallen ook leuk

SOEST Niets menselijks is ons vreemd. Tijdens de Paasdagen waren die chocolaatjes niet te versmaden en de Champions League-wedstrijd van Ajax bekijken onder het genot van een zak chips en een goed glas bier is natuurlijk dubbel lekker. Maar of het lichaam daar zo tevreden mee is? Aankomen is zo gebeurd, afvallen is lastiger.

Peter Beijer

Linda Reijinga en Monique Pijnaker van Body Perfection helpen met het behalen van een gezonder gewicht en levensstijl en zij geven begeleiding tijdens het bewegen in de studio aan de Koninginnelaan 42A. ,,Excuses om niet af te vallen zijn er altijd", vertelt Linda Reijinga. ,,Maar zodra je de eerste stappen hebt genomen wil je niet anders meer. Met de werkwijze en de benadering van Body Perfection verlagen wij de drempel. Verantwoord afslanken kan en daarbij hoef je niet te puffen en te zuchten voor elk pondje dat er af moet. Met de voedingsvervangers van Straight away en de begeleiding van een gewichtsconsulente en voedingscoaches wordt afvallen lekker en leuk."

JUBILEUM De ballonnen zijn de stille getuigen van het feestelijk jubileum dat onlangs is gevierd. Linda Reijinga: ,,Vijftien jaar geleden ben ik gestart op deze plek. Na eerst gewerkt te hebben met de producten van Cambridge ben ik in 2012 overgestapt naar Straight away. Ondernemen betekent nou eenmaal risico`s nemen en aangezien de afslankwereld erg in beweging is, sprong ik opnieuw in het diepe. De producten van Straight away bewijzen inmiddels hun waarde. Met onze totaalvoeding zijn wij eerste geworden bij de Consumentenbond, en daar zijn wij trots op. De voedingsvervangers zijn vervaardigd van hoogwaardig eiwit, toegevoegd met vezelrijke insuline en gezoet met Stevia, en dus aspartaam vrij"

VACUSTEP Bij Body Perfection is, speciaal voor dames, ruimte voor een bewegingsstudio. Linda Reijinga: ,, Naast de Power Plate en cardio-apparatuur draait de VacuStep hier overuren. Met de VacuStep wordt de doorbloeding van de 'drie B's' bevorderd. Extra energiecellen bij billen, buik en benen zijn de oorzaak van weinig vermindering van centimeters bij sporten of een dieet. Dat komt doordat doorbloeding in het onderlichaam minder goed functioneert dan in het bovenlichaam, waardoor er bij de 'drie B's' minder vetverbranding plaatsvindt. Met de VacuStep wordt een combinatie van bewegen in een vacuümruimte gerealiseerd. Hierdoor vindt er een optimale doorbloeding plaats. Het vacuüm zorgt ervoor dat er weer doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen. Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam. De VacuStep is een goed werkend middel tegen hardnekkige cellulitis."

AFSLANKCOACH Monique Pijnaker is, naast de schoondochter van Linda, afslankcoach en gediplomeerd gewichtsconsulente (ook voor kinderen) bij Body Perfection. Zij vertelt: ,,Afslankcoach is een bijzonder beroep dat mij veel plezier en voldoening geeft. Het contact met de klant zorgt voor een persoonlijke band tijdens de begeleiding. Nadat de klant het streefgewicht heeft bereikt wordt hij of zij nog een jaar lang begeleid en daarbij doen we gratis een periodieke check-up. Het is mooi om dan te constateren dat het behaalde streefgewicht constant blijft. Het is niet alleen het getal op de weegschaal dat voldoening geeft. Het gaat om de manier van leven. Je wordt fitter, gelukkiger en krijgt meer zelfvertrouwen. Tsja, je zal alleen de inhoud van je kledingkast moeten vernieuwen. De slobbertrui wordt dikwijls vervangen voor getailleerde kledingstukken."

a [www.bodyperfection.nu info@bodyperfection.nu Koninginnelaan 42A 035-5881225