• Peter Beijer

Bezoek aan Haleakala een beleving

Advertorial

SOEST De begroeting bij binnenkomst is allerhartelijkst. Het gevoel van thuiskomen overkomt je wanneer je binnenstapt bij Haleakala The Art of Beauty, de schoonheidssalon aan de Burgemeester Grothestraat. Janny Haveman is blij met het werk dat ze doet. ,,Onze klanten ondergaan hier een beleving en stappen gelukkiger en relaxter naar buiten."

De typering schoonheidssalon dekt niet de hele lading. Janny vertelt met een glimlach: ,,Wij willen onze klanten laten genieten. Massage is de rode draad in onze behandelingen. Dat zorgt voor rust en ontspanning en we zetten de huid aan tot actie. Ons streven is altijd huidverbetering en dit proberen we te verpakken in een verwenmoment."

Het verhaal van Janny Haveman en Haleakala bestaat al bijna 40 jaar. Als meisje van 13 wilde zij een behandeling tegen haar hardnekkige acnéhuid. Zij stapte binnen bij de toenmalige Studio Karla Karwockzik. ,,Karla behandelde mij. Dat was geen lolletje. Maar zij zorgde wel dat ik zonder littekens van mijn acné afkwam."

ACNÉPROGRAMMA

,,Jongeren kunnen zowel lichamelijk als geestelijk last hebben van acné. Ik weet uit eigen ervaring hoe vervelend dit kan zijn. Met het acnéprogramma helpen wij. Met elkaar gaan we de strijd aan. Het programma is volledig afgestemd op de klant. Dat doen we met behandelingen, producten met natuurlijke ingrediënten en extra verwenmomenten. Het helpen moet je heel letterlijk nemen. De klant krijgt een persoonlijke buddy uit ons team. Een steun en toeverlaat. Na een jaar kan ik garanderen dat er een enorme huidverbetering is en dan zijn we weer op het punt wat we willen bereiken: iemand gelukkiger maken."

TROUW

Janny is altijd klant gebleven en op haar 22ste werd zij zelf schoonheidsspecialiste, uiteraard bij Studio Karla Karwoczik. Drie jaar later nam ze de studio over. De naam werd omgedoopt tot Haleakala.

,,De naam Haleakala is gekozen vanwege de gelijknamige vulkaan op Hawaï en ook vanwege de verwijzing naar Karla. Kala staat voor Karla in het Hawaiiaans, en zo staat de naam van de oprichtster op de deur. Er is door de jaren heen veel veranderd, kijk alleen al naar de trends."

ONLINE

,,Ons laatste project is niet alleen kinderen met acné in de stoel helpen, maar ook om dit door het hele land, online, te doen. Daarnaast spelen we in deze hectische tijd veel meer in op rust. Vandaar dat we ook drie avonden per week en op zaterdag open zijn. Wat altijd hetzelfde is gebleven is onze professionaliteit, passie en liefde voor het vak en de onvoorwaardelijke trouw van onze klanten en het team."

GEVOELSLEVEN

Janny begrijpt na zoveel jaar hoe mensen in elkaar steken. ,,Letterlijk en figuurlijk kom je heel dicht bij mensen. Dus ook in hun gevoelsleven. Deze zaak is gestart op 6 december 1977. In die 40 jaar is hier veel vreugde en verdriet met onze klanten gedeeld."

SCHAKELTJE

,,Wij willen mensen van problemen afhelpen, het is dan mooi om een schakeltje te mogen zijn. Je kan je niet voorstellen hoeveel verborgen verdriet er is. Onlangs hielp ik een mevrouw die zich al jaren schoor, en dus allemaal stoppels had. Bij de tweede behandeling was er resultaat en ze werd daar zo blij van. Dat is mooi om te beleven."

NAGELACTIE

,,Het 40-jarig jubileum willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Wij willen onze klanten bedanken met een mooie actie. Speciaal voor de decembermaand is er een leuke actie voor fraai glanzende nagels. Daar heb je weken lang plezier van."

Zo heeft de Soester schoonheidssalon een aantal aantrekkelijke aanbiedingen in petto. Meer infomatie hierover is verkrijgbaar bij Haleakala The Art of Beauty, Burgemeester Grothestraat 25, tel. (035) 6020488, haleakala.nl.