• Jaap van den Broek

Betaalbare luxe en comfort

Advertorial

SOEST Vloeren in veel soorten en maten. Keuze genoeg wanneer je het Houten Vloeren Paleis aan de Koningsweg binnenstapt. Jim Looysen is sinds maart 2017 het gezicht van het 'vloerenwarenhuis' in Soest. ,,Een investering in een vloer is een investering voor een aantal jaar. Ons advies en service moeten daarom top zijn."

Peter Beijer

Het Houten Vloeren Paleis is gevestigd in de Ambachtshal in het industriegebied De Soestdijkse Grachten. Looysen: ,,De Ambachtshal is een plek voor ambacht, beleving en creatie. Een podium voor creatieve ondernemers die op innovatieve wijze samenwerken. Met ons Houten Vloeren Paleis passen wij natuurlijk perfect in deze omgeving."

GEZICHT Jim Looysen is het gezicht van de hoofdvestiging van het Houten Vloeren Paleis in Soest. Broer Mike doet hetzelfde in de zojuist geopende vestiging in Maarssen. De derde vestiging van het Houten Vloeren Paleis is in Amsterdam. Jim: ,,Het Houten Vloeren Paleis is echt een familiebedrijf. Ons broertje Winston werkt ook in het bedrijf. Wij treden in de voetsporen van onze ouders."

KORTING Om de opening van de vestiging in Maarssen te vieren heeft het Houten Vloeren Paleis een aantrekkelijke korting voor de klanten in alle vestigingen. Dus ook de klanten in Soest kunnen profiteren. Jim: ,,Elke vijfde vierkante meter op al onze vloeren is gratis. Van deze openingsaanbieding kan tot 16 november gebruikgemaakt worden.

RUIM ASSORTIMENT De aanschaf van een houten vloer is een welbewuste keuze vertelt de 28-jarige Looysen die een van de fraaie vloeren in de hal aanwijst. ,,Neem bijvoorbeeld deze visgraatvloer, daarmee creëren wij betaalbare luxe en comfort in de eigen vertrouwde omgeving. Wij hebben houten vloeren, gietvloeren, visgraat-, PVC- en laminaatvloeren in ons assortiment. Wij verkopen vloeren van het merk Floorify, die een mooie zwevende PVC-vloer heeft, ideaal voor een houten ondergrond bijvoorbeeld. Daarnaast hebben wij producten van onder meer Europefloors."

INVESTERING Een parketvloer in een woning is een investering voor een flink aantal jaar. Jim vertelt over zijn team van parketteurs (parketleggers). ,,Dat zijn vakmensen, door ons zelf opgeleid. Daarmee weten wij zeker dat de door ons gehanteerde servicegraad gehandhaafd blijft. Zo inspecteren wij vooraf de ruimte waarin de vloer moet komen. Dat voorkomt onplezierige verrassingen. Wij meten de vochtigheid van de vloer, checken of er een ondervloer nodig is. Welk soort plinten is er nodig. Kortom: wij zien de details en ontzorgen onze klant. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de vloer een dag eerder geleverd wordt. De parketteurs kunnen dus 'vers en fris' aan de slag en hoeven niet te sjouwen."

ADVIES De specialisten en vakmensen van het Houten Vloeren Paleis adviseren over de aankoop. Jim: ,,Wij leveren en installeren en monteren de nieuwe parketvloer. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in egaliseren van de bestaande vloer."

a        [Voor meer informatie:https://houtenvloerenpaleis.nl/; Koningsweg 22; Telefoon: 035-6564024