• Lokaal Anders Soest

Hans Boks wederom lijsttrekker LAS

SOEST Hans Boks is voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart net als in 2014 verkozen als lijsttrekker van Lokaal Anders Soest (LAS).

Na de eerste termijn staat Hans Boks in de startblokken voor de volgende vier jaar in de Soester(bergse) politiek. De afgelopen vier jaar heeft LAS in de gemeenteraad zijn stem laten horen en de Soester inwoner vertegenwoordigd. ,,Lokaal Anders Soest bestaat uit een team van betrokken Soesters die als geen ander altijd eerst goed luisteren naar wat er leeft in de verschillende wijken binnen de gemeente en op grond daarvan handelen. Onze mensen zijn actief in het verenigingsleven, in wijken en in buurten. Zij gaan de straat op om het gesprek met de Soesters aan te gaan," zo laat de partij weten middels een persbericht.

Hans Boks kijkt uit naar de komende raadsperiode: ,,Er valt nog zoveel meer te doen voor Soest en Soesterberg. Ik ben dan ook heel blij dat mijn LAS-collega's mij opnieuw verkozen hebben tot lijsttrekker. Het programma van LAS zal naar verwachting veel inwoners van Soest aanspreken. Met heldere speerpunten willen wij de boel wakker schudden, wakker houden en altijd eerst echt goed luisteren naar de inwoners."