• vv 't Vliegdorp

Vliegdorp vindt in Raymond Lantinga nieuwe trainer

SOESTERBERG Raymond Lantinga is aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv 't Vliegdorp. Hij heeft vorige week zijn contract getekend. Naast het hoofdtrainerschap van Vliegdorp 1 krijgt Lantinga ook een rol toebedeeld in de jeugdopleiding.

Voorzitter Ton Hendrickx is blij met de nieuwe oefenmeester: ,,Ik denk dat we met Raymond Lantinga een trainer hebben gevonden die uitstekend past in de ontwikkeling binnen de club. Iemand die de club goed kent, de sportieve ambities goed aanvoelt en een brug kan slaan naar de jeugdopleiding, waar de nieuwe aanvoer van selectiespelers vandaan moet komen."

Raymond Lantinga kent vv 't Vliegdorp: ,,Ik was al eens trainer van het tweede bij de club. Ik ken de mensen, ik kom uit de buurt, ik ken de sfeer, ik heb zin om het komend seizoen vorm te geven aan een gestage opbouw van de club. Ik kijk uit naar de samenwerking met de spelersgroep en de jeugdtrainers."

BONDSCOACH Naast hoofdtrainer van vv 't Vliegdorp blijft Raymond Lantinga ook bondscoach van het Nederlands Dovenelftal: ,,In de afgelopen tijd was Vliegdorp al diverse keren onze thuisbasis als Dovenelftal. De voorbereidingen – op weg naar plaatsing voor het EK in 2019 – kan ik goed combineren met mijn functie van hoofdtrainer in het nieuwe seizoen. En al helemaal als ik dat ook nog kan combineren op de accommodatie van 't Vliegdorp."