• Coherente

Beslissing valt voor Overhees op laatste speeldag

SOEST Nog altijd zonder de geblesseerde Ruben Immerzeel werd voor de derde opeenvolgende keer niet gewonnen door de tafeltennissers van TTV Overhees: 5-5 tegen VEV 2. Op de laatste speeldag zal de titel in de 3e klasse A moeten worden veiliggesteld.

Als Overhees kampioen wordt, en het uitzicht daarop is nog altijd riant, dan heeft het veel te danken aan nieuwkomer Gerben de Radder, die in zijn eentje nu al verantwoordelijk is voor 20 punten en nog geen wedstrijd verloor. Ook tegen Ron Bakker, Gosse Loonstra en Frans Wieringa van het Hilversumse Vlug en Vaardig 2 was hij weer drie keer succesvol. De overige twee zeges werden behaald door Mark Immerzeel, die eveneens een uitstekend seizoen draait en als routinier van de ploeg vurig hoopt om eindelijk een keer in de 2e klasse te mogen uitkomen, een niveau waarop hij nooit eerder actief was. Of Gerard de Jong ook de stap naar de 2e klasse kan maken is afwachten: tegen VEV kwam hij tekort. 

VEV blijft de belangrijkste kaper op de kust. Het heeft 11 punten achterstand, maar nog wel een inhaalwedstrijd tegoed. Normaal gesproken moet Overhees echter in staat zijn om het kampioenschap binnen te halen, met een laatste wedstrijd op 25 november bij het al gedegradeerde TVS 2 uit Scherpenzeel.