• vv Hees
  • vv Hees

Hees vindt in Rob van Gardingen nieuwe hoofdtrainer

SOEST Voetbalvereniging Hees uit Soest heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden: Rob van Gardingen. Hij volgt na dit seizoen Harold Valkenburg op, die dan tweeëneenhalf jaar bij de voetbalclub heeft gediend.

In eerste instantie gaat het om een aanstelling voor een jaar. Rob van Gardingen is zijn hele leven al actief in de voetbalwereld. Lange tijd als jeugdspeler bij FC Utrecht en daarna vele jaren in het eerste van USV Elinkwijk. Na zijn actieve voetbalcarrière heeft hij ervoor gekozen om als (assistent) trainer aan de slag te gaan. Dit doen hij inmiddels ruim 18 jaar.

,,Rob is een ambitieuze trainer die ontwikkelings- en resultaatgericht is, maar zich ook graag bevindt tussen de clubleden. Hij is bijzonder gemotiveerd om bij Hees, samen met zijn selectie en de staf, succesvol te zijn'', aldus Hees in een persbericht. ,,De procedure heeft plaatsgevonden onder leiding van Roel Roest, bestuurslid technische zaken Hees, en met hulp van een staf en selectiespelers. Mede door het unanieme besluit om te kiezen voor Rob van Gardingen gaat voetbalvereniging Hees met haar nieuwe trainer vol vertrouwen een nieuwe fase in.''

Rob van Gardingen heeft zijn contract getekend in aanwezigheid van Roel Roest en André van Arnhem namens het bestuur van vv Hees.