De shopper is een topper: ruimte, ritsen en rommel

05-09-2019, 15:57 |Van onze partner

We houden van de rugzak, en sommige vrouwen doen een moord (bij wijze van spreken) voor een design handtas. Maar hoe zit dat met de shopper? Als het aan THEBAGSTORE ligt, wordt dat in ieder geval één keer de tas van het jaar. Waarom? Nou hierom.

De shopper is de meest functionele tas die je je maar bedenken kunt. Vinden wij tenminste. Ruimte, ritsen en rommel. Dat zijn wel de kernwoorden die we even in de groep willen gooien. Hoe dat zit?  Kijk, de meeste tassen zijn zo georganiseerd als wat. Een groot vak, een klein vak, een ritsje waarachter je je make-up spullen kwijt kunt, een apart vak voor de smartphone, een elastiek waarachter je fles water past. Allemaal super natuurlijk. Moet je vooral aanschaffen, maar er zijn van die dagen dat je gewoon de boel de boel wilt laten en het hele zaakje zo in je tas wenst te kieperen. Dat kan, met de shopper. Lang leve de shopper. 
 

Kies voor eenvoud in stijl: de shopper
Daarom ook dat woord rommel. Want als je alles er zo in kwijt kunt, is het graaien geblazen als je iets uit je tas moet hebben. Dat voelt heerlijk vrij. En vrijheid is een groot goed, zoals je weet. De hele week is al georganiseerd genoeg. Weg met die agenda, weg met die vakjes. Kies even voor eenvoud in stijl. Want stijlvol is ‘ie, de shopper.  En dan is er nog dat comfort van een shopper, want die draagt echt heel makkelijk. Gewoon om je schouder zwiepen en wegwezen. Kan natuurlijk ook in de hand. Handig!  En wat erin past? Megaveel. Zelfs een laptop in een sleeve (wel zo safe) past in de meeste shoppers. Maar ook de boodschappen, die multomap, en die plaid die je mee wilt. 
 

De multifunctionele shopper
Wie nu meent dat de shopper er maar in één model is: fout! Er zijn heel veel varianten. Modellen zoals de Micmacbags Indiana shopper als voorbeeld. Mooie tas hoor. Die draagt heerlijk en kan overal mee naar toe. Multifunctioneel.  De shopper kan jaren mee, en is er dan ook vaak in leer. Maar evenzogoed in canvas of vilt met kurk. De shopper is een serieuze in tassenland en van hoge kwaliteit. Sommige zijn van boven open, andere hebben een ritssluiting om deze veilig af te sluiten. Het is maar net waar je de shopper voor wilt gaan gebruiken. Voor een dagje shoppen (what’s in a name) of voor naar je werk (kan prima) of een dagje op stap naar de sauna (hammamdoek past erin). 
 

Populaire Micmacbags
En dan de kleuren, ook al zo variabel. Omdat we het toch over die populaire Micmacbags hebben noemen we die Indiana nog een keer die er ook in large oker is. Een in de basis stevige shopper met een unieke kleur. De tas biedt enorm veel ruimte middels een hoofdvak met een ritssluiting. Er zit binnenin een kleiner ritsvak. De schouderbanden zijn in lengte verstelbaar. De grootte? 43 centimeter hoog, 42 centimeter breed en 10 centimeter diep. Alles gezegd, ‘shopperen’ maar.