• RMN

Reinigingsbedrijf Midden Nederland scherpt maatregelen aan

SOEST Ook Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) neemt per direct een aantal extra maatregelen wegens de recente ontwikkelingen rond het coronavirus. 

De bezetting op de voertuigen is 'aangescherpt' vanwege de verplichte minimale afstand van 1,5 meter tussen personen. Medewerkers van RMN doen  uiterste best om de container(s) volgens het reguliere inzamelschema te legen. In sommige gevallen kan dit later op de dag zijn, dan normaal. RMN verzoekt iedereen om op straat 1,5 meter afstand te houden van medewerkers.

De recyclingstations van RMN blijven vooralsnog als gebruikelijk geopend, maar RMN verzoekt bezoekers grofvuil thuis te bewaren en over een paar weken naar het recyclingstation te brengen. Medewerkers houden een streng deurbeleid, gebaseerd op de richtlijnen vanuit de overheid, bij de ingang van het recyclingstation. Dit houdt in dat RMN maximaal vijf auto's tegelijkertijd op het terrein toelaat. De medewerkers van RMN bepalen ook de toegang van de laatste auto van de dag, dit zal ongeveer een half uur voor sluitingstijd zijn.

De afdeling Publiekscontacten van RMN is bereikbaar, maar de wachttijd aan de telefoon is langer en het beantwoorden van uw e-mail kan ook langer duren dan normaal vanwege de beperkte bezetting.

Label:

Coronavirus