• Bete Photography

Hilton Royal Parc Soestduinen heropent als DoubleTree

SOEST Hilton Royal Parc Soestduinen heropent na 16 maanden, waarin het hotel volledig gerenoveerd is, als DoubleTree by Hilton. Samen met de eigenaren, Netjes Beheer, is er bewust voor gekozen om onder een ander Hilton-brand verder te gaan. Dat meldt Misset Horeca.nl.

Dat het hotel als DoubleTree by Hilton verder gaat, is voor alle betrokkenen een logische stap. Na de introductie van het merk in 2007 op de Europese markt werd het voor het hotel in Soestduinen steeds duidelijker dat de kernwaarden van de DoubleTree by Hilton-hotels een betere match zou zijn.

Frederieke Boomsma, general manager van het hotel: ,,De sterke verwantschap met het merk zit 'm in de kleine dingen, net zoals dat het verschil maakt tussen een fijn verblijf en een fantastisch verblijf. Maar ook dat er geen twee DoubleTree by Hilton-hotels hetzelfde zijn. Kijk maar om je heen, de ongekend mooie ligging middenin het groen, de vorm van het hotel en de nieuwe inrichting bevestigt de eigenheid en uniekheid die door het merk zo omarmd worden", zegt ze tegen Misset Horeca.

Met de verbouwing hebben alle 113 kamers, 21 vergaderzalen en Juno bar, en later dit jaar het restaurant met terras, een volledig nieuwe uitstraling gekregen. Door het hotel in drie segmenten op te delen, kon het hotel tijdens de verbouwing gewoon open blijven.