• Barbara Reuzel: ,,Met hypnose is eenvoudig en snel resultaat te behalen. -

    Peter Beijer

Barbara reuzel van MindEnergy drukt resetknop in

SOEST Chronische pijn, angstgevoelens of ongewenste gewoontes aanpakken. Van je snoep, rook- of andere verslaving afkomen. Barbara Reuzel van MindEnergy gebruikt hiervoor toepassingen zoals hypnose en OldPain2Go. ,,Ik geloof sterk in de kracht van het zelf genezend vermogen, wel als aanvulling op en niet in plaats van de reguliere zorg."

Peter Beijer

Het vooroordeel over hypnose is bekend. Mensen die op een podium in trance rare fratsen uithalen. Barbara Reuzel: ,,Onder hypnose doe je altijd wat voor jou acceptabel is. Je doet geen dingen die je niet wilt. Hypnose is niet eng. Het is een manier om iemand in een hele diepe ontspanning/trance te brengen waardoor gecommuniceerd kan worden met het onderbewustzijn. Dit is van belang wanneer je bepaald gedrag wilt veranderen, patronen wilt doorbreken of van angsten of ongemakken af wil komen."

De kritische factor is onderdeel van het bewustzijn. Wanneer informatie binnenkomt beoordeelt het bewustzijn of het rationeel/logisch is. Zo vergelijkt de kritische factor deze informatie met dat wat al in het onderbewustzijn is opgeslagen. Als deze, nieuwe, informatie niet aansluit, zal dit worden afgewezen. Door de kritische factor te omzeilen kan je wèl nieuwe gewenste informatie geven aan je onderbewustzijn en patronen doorbreken.
,,Een voorbeeld: ,,Wanneer iemand wil afvallen, blijft het onderbewustzijn de behoefte aan snoepen, lekker en gezellig, in stand houden. Daardoor is het lastig deze gewoonte te doorbreken. Door nieuwe suggesties aan het onderbewustzijn te geven, kan een snoepbehoefte worden omgezet naar een gezonder eetpatroon. Je kan nog steeds chocola eten, alleen hoeft de reep niet meer op."

Jarenlang zeurende artrose, rugpijn of andere chronische pijn kan door de behandelmethode OldPain2Go aangepakt worden. Barbara: ,,Chronische pijn, dat is langer dan drie maanden, is hinderlijk en heeft de signaalfunctie verloren. Pijn waarschuwt het lichaam dat er iets mankeert. Als de oorzaak duidelijk is, kan je de pijnsignalen uitzetten. Dat is een feit. OldPain2Go is als het drukken op de resetknop van een brandalarm dat nog steeds afgaat in een gebouw waar 10 jaar geleden een brand was. De brandschade kan er nog zijn, maar het alarm kan uit. Je moet de pijn alleen ook wíllen loslaten. Ik behandel alleen pijnklachten als de oorzaak duidelijk is en bevestigd is door een medisch deskundige. Je hoeft hierbij niet in hypnose. Onderzoek toont aan dat 94% van de OldPain2Go behandelingen resultaat geeft en 77% zelfs pijnvrij is na één behandeling. Nu tijdelijk met resultaatgarantie.

MindEnergy, Kerkpad Zuidzijde 43, www.mindenergy.nl, tel. 06-41 01 99 36.