• Uit in Soest

Wilfred Genee en Nico de Haan op pad in Soest

SOEST Televisiepresentator Wilfred Genee en vogelkenner Nico de Haan laten samen zien hoe mooi en veelzijdig Soest en Soesterberg zijn. Dit doen zij in het kader van de campagne 'Uit in Soest'. Wilfred kent als inwoner de hotspots van Soest als geen ander en vertelt er graag alles over aan vogelaar Nico de Haan. Nico vertelt Wilfred op zijn beurt dan weer graag alles over de (zeldzame) vogels in Soest.

Dit doet Nico de Haan ook op 29 oktober tijdens de Dag van de Stilte. Dan geeft hij een workshop over vogels en trekt er vervolgens met de bezoekers op uit de natuur in van Park Vliegbasis Soesterberg. Via de Facebookpagina van Uit in Soest kan iedereen zich hiervoor aanmelden.

LUDIEK „Samen met Uit in Soest zijn we continu op zoek naar vernieuwende mogelijkheden om te laten zien hoe mooi en divers Soest & Soesterberg zijn", zegt beleidsadviseur Recreatie & Toerisme Nynke Minkema-Wedzinga. „We hebben hier unieke fiets- en wandelroutes die we graag delen. Ontzettend leuk dat we ook deze keer weer enthousiaste BN-ers bereid hebben gevonden om Soest & Soesterberg op een ludieke manier op de kaart te zetten."