• Idea Regio Cultuur Centrum
  • Idea Regio Cultuur Centrum
  • Idea Regio Cultuur Centrum

Verschillende culturele activiteiten op Griftland College

SOEST Drie mavo van het Griftland College onderging maandag 13 november een aantal culturele activiteiten in het kader van de cultuurdag bij het Kunstencentrum Idea in Soest. Alle 110 leerlingen volgden diverse workshops, zoals Henna-Tattoo's, beatboxers en Hiphop lessen tijdens de CKV cultuurdag.

De leerlingen werden ontvangen in de theaterzaal van Idea met uptempo Afrikaanse muziek waar iedereen mee deed aan de gezamenlijke warming-up. De leerlingen maken kennis met verschillende kunst- en cultuuruitingen, door er zelf mee aan de slag te gaan. ,,De lessen hebben een leuke afwisseling en het is een sportieve en gezellige dag. Ook de docenten doen het goed. We hebben een mooie choreografie geleerd'', aldus een leerling van het Griftland College.

De afwisseling en variëteit in de workshops zorgde ervoor dat er voor iedereen iets te beleven was. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke bijeenkomst in de theaterzaal. De leerlingen presenteerden elkaar de geleerde choreografie, visuele kunstwerk of muziekstuk.