• toost.nl
  • toost.nl

Toost Festival voor het eerst naar Soest

SOEST Een lekker en reizend festival komt deze zomer voor het eerst naar Soest. In het weekend van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli strijkt de Toost-karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kidsprogramma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer op De Eng. Het terrein is vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 13.00 tot 21.00 uur geopend en de toegang is gratis.

Toost wil meer zijn dan een foodtruckfestival alleen. Maar vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat, volgt een driedaags programma met twaalf foodtrucks die bezoekers moet doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren biedt Toost een volle muziek line-up op het rollende podium, een kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops.
Het hele weekend door is er muziek op het rollende podium. Zo reist onder andere Joost Wander en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure's van De Platenbakker, en favoriet van vorig jaar DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie.