• Penoza/Multa Casting

Soesters figureren in Penoza

SOEST Gezocht: heren van 20 jaar en ouder. Het begint meteen al grimmig, maar het is geen oproep van de politie maar van Multa Casting. Die zoekt Soester figuranten voor de opnamen die maandag 27 mei in Soest worden gemaakt voor deze misdaadserie.

,,We hebben veel mailtjes gehad met de vraag wanneer er weer opnamedagen zouden zijn voor Penoza schrijft het castingbureau op zijn website. Het is eindelijk zo ver. ,,Het vervolg op de dramaserie Penoza zal vanaf 28 november 2019 in de bioscoop te zien zijn. In de serie speelden onder anderen Loek Peters, Raymond Thiry, Gijs Naber en Sigrid ten Napel mee.

Multa Casting zoekt voor de nieuwe opnamedag op 27 mei (11:30-21:30; tijden onder voorbehoud) te Soest de volgende figuratie:

Mannen (35-60 jaar) als koninklijke landmacht; mannen (25-60 jaar) als Koninklijke landmacht met motorrijbewijs; mannen (20-60 jaar) als pers en mannen (25+ jaar) als chauffeurs. DE laatsten dienen zelf in het bezit te zijn van een net jasje.

De vergoeding is 40,00 euro per persoon. Wie in het bezit is van een motorrijbewijs en motorrijdend moet figureren, krijgt tien euro extra. Voor de rol van een militair wil Multa Casting weten of de kandidaten militaire hebben, ook met wapens.

Wie in aanmerking wil komen, moet maandag a.s. in elk geval de hele dag beschikbaar zijn en niet eerder gefigureerd hebben voor Penoza? Mail kan naar info@multacasting.nl o.v.v. onderwerp 'Penoza', contactgegevens zoals mobiele telefoonnummer, en confectiemaat en eventuele ervaring als figurant. Een recente foto moet worden meegestuurd.