• BDUmedia

Soester Courant op zoek naar freelance politiek verslaggever

SOEST De redactie van de Soester Courant wil graag in contact komen met inwoners van Soest en Soesterberg die het leuk vinden bijdragen aan de krant te leveren. We zoeken vooral mensen met belangstelling voor de lokale politiek.

NETWERK Kennis van het functioneren van de lokale democratie, de bereidheid om te investeren in het opbouwen van een netwerk en betrokkenheid bij de woonplaats zijn belangrijker dan een journalistieke opleiding.

Schrijfvaardigheid op niveau strekt uiteraard wel tot aanbeveling.

VERGOEDING Uiteraard staat er en passende vergoeding tegenover, al is het wel realistisch daar geen overspannen verwachtingen van te hebben.

VERKIEZINGEN Op 21 maart volgend jaar mag je bij de gemeenteraadsverkiezingen in het stemhokje partijdig zijn. Daarbuiten verwachten we van je dat je in deze freelance functie een neutrale en kritische houding inneemt.

ZELFSTANDIG Ben je zelfstandig? Toon je initiatief? Heb je een neus voor het lokale nieuws? Dan zijn we op zoek naar jou!

E-MAIL Stuur een e-mail naar Content Manager Daan Bleuel (e-mail: d.bleuel@bdu.nl) voor meer informatie of om je belangstelling kennis te maken.