• Gemeente Soest

Quizteam Soest voor Koningsdag Amersfoort bekend

SOEST De Koninklijke Familie bezoekt Amersfoort op 27 april tussen 11.00 en 13.00 uur. De route die de Oranjes lopen, zit vol met evenementen en ontmoetingen, ook met de regiogemeenten zoals de gemeente Soest. De regio presenteert zich in een regioquiz. Vanuit elke gemeente doet er een team met inwoners uit de desbetreffende gemeente mee.

De quiz is een spelshow halverwege de route waarin deelnemers en toeschouwers meer te weten komen over alle negen gemeenten en waarin de verschillende plaatsen op aanstekelijke en humoristische wijze strijden om de eer. De gemeenten die meedoen zijn; Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

De teamleden van Team Soest zijn teamcaptain Margo de Vries, Pim van Asch, Robert van Asch, Adem Baskaya, Esther van den Breemer, Manon Caré, Rianne van Doorn, Harrie Herfst en Marijke Roest.

Burgemeester Rob Metz: ,,Wij zijn blij met de samenstelling van Team Soest en hebben geprobeerd gezien het korte tijdsbestek een betrokken en actief team samen te stellen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit team onze gemeente goed kan vertegenwoordigen in de regioquiz."