• Politie

Politie zoekt getuigen van zedenincident Peter van den Breemerweg

SOEST Onder bedreiging van een mes moest een 14-jarige jongen maandagmiddag onzedelijke handelingen verrichten bij een andere jongen. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 15.00 uur fietste het slachtoffer over Peter van den Breemerweg toen een onbekende jongen hem tegemoet fietste. Er ontstond een woordenwisseling dat uitmondde in een worsteling. De verdachte pakte vervolgens een mes en bedreigde daarmee het slachtoffer. Onder die bedreiging moest de jongen onzedelijke handelingen verrichten bij de verdachte. De verdachte fietste weg in de richting van Soest.SIGNALEMENT De verdachte is een jongen met een blanke huidskleur, tussen de 14 en 18 jaar oud en tussen de 1,70 en 1,80 meter lang. Hij is een beetje mollig en heeft bruin-blond haar. Hij droeg een broek met legerprint, een zwart vest en blauwe sportschoenen.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden bij de afdeling Zeden, via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000. Online melden kan via dit tipformulier of anoniem via M-online.