• Mandala Tribe Professor Lorentzlaan 103Een echte top act. Indiase, jazz en elektronische muziek door drie legendes in cross-over (Caro Emerald, Giovanca,Chris Potter, Zuco 103).In 47 huiskamers in Zeist konden bezoekers genienten van een diversiteit aan optredens tijden Gluren bij de buren

    Mel Boas

Gluren bij de Buren heeft het programma rond

SOEST 38 Soestenaren openen 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 120 optredens laat Soest op die dag zien wat ze in huis hebben tijdens Gluren bij de Buren.

Op zondag 9 februari kan er door heel Soest gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij veertig lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de huiskamereigenaren geïnteresseerden graag welkom bij hun intieme podium voor uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn. 

PROGRAMMA Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart kan iedereen een eigen looproute maken, favoriete acts opslaan en de website wijst de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/soest/programma. De entree is overal gratis, maar en vrijwillige bijdrage gewenst.