• Nationaal Militair Museum nam donderdagavond de gouden award in ontvangst.

    ANWB

Nationaal Militair Museum verkozen tot 'leukste uitje'

SOESTERBERG Nationaal Militair Museum in Soest is beoordeeld als het 'Leukste uitje van Utrecht 2019'. Dat blijkt uit een verkiezing die door de ANWB is gehouden. Vertegenwoordigers van het museum ontvingen donderdagavond de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB.

Het museum in Soest scoorde in de verkiezing van de ANWB, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019. Stichting Waterlijn Amersfoort in Amersfoort kreeg de zilveren award en Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche de bronzen award. De Efteling werd verkozen tot het leukste uitje van Nederland. 

VERKIEZING De ANWB organiseert de verkiezing van het 'Leukste uitje' voor de negende keer. Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het 'Leukste uitje over de grens'. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht. Meer informatie is te vinden op de website van de ANWB.