• Stichting Comité 4 en 5 mei Soest

Concert in teken van 75 jaar vrijheid

SOESTERBERG In 2019 en 2020 wordt het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden, herdacht. De stichting Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg organiseert daarom op 31 augustus 2019 een concert dat in het teken staat van 75 jaar vrijheid. Het concert wordt georganiseerd in de St Carolus Borromeüskerk aan de Rademakersreaat in Soesterberg.

In het kader van 75 jaar vrijheid organiseren tal van landelijke, regionale en lokale partijen door het hele land activiteiten. Op 31 augustus 2019, 75 jaar na de Slag om de Schelde, komt men in Zeeland en West Brabant bijeen om de bevrijding van Zuid Nederland te vieren. 31 augustus kan dan ook aangemerkt worden als een start van de viering van 75 jaar vrijheid.

De muzikale invulling tijdens het concert in Soetserberg wordt verzorgd door: de muziekvereniging ODEON uit Soesterberg, het Popkoor Allround uit Soesterberg en PVO uit Soest. Het concert vangt aan om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.15 uur. Het wordt een gevarieerd programma. Onder andere zullen 'Soldaat van Oranje en Hymne to the fallen' worden gespeeld.

ENTREEKAARTEN De toegang is gratis. De entreekaarten kunnen worden afgehaald bij De Cornershop in Soesterberg, De Plus Supermarkt in Soesterberg, Boekhandel Van de Ven in Soest of Museum Soest (woensdag- , vrijdag- , zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur).