• 112Heuvelrug.nl

Mislukte gewapende overval op bezoeker horecabedrijf Bosstraat

SOEST Voor de tweede keer in vijf maanden was de Bosstraat in Soest het toneel van een overval. Op 6 maart 's morgens was dat ook het geval, nu ging het om een overval in de nacht van vrijdag op zaterdag. Een 27-jarige bezoeker die tegen 0.45 uur een horecagelegenheid verliet, zag zich plotseling geconfronteerd met een onbekende man die hem met wapens bedreigde.

Het slachtoffer was hiervan niet onder de indruk en verzette zich krachtig, waardoor de overvaller zijn poging staakte en er zonder buit vandoor ging. Een direct door de politie in de omgeving ingesteld onderzoek naar de dader leverde geen resultaat op.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 18 tot 20 jaar en 1,75 meter lang. Hij heeft een smal of tenger postuur, blauwe ogen en kort donker haar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwart vest waarvan hij de capuchon om zijn hoofd had geslagen. Ook droeg hij gezichtsbedekking.

Iets gezien? De politie ontvangt graag informatie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800 - 7000 of www.meldmisdaad.nl.