• Suzanne van der Hoorn als ballonnendame

    Gerben Laing

Bijzonder initiatief van Vertier Entertainment voor Meander Medisch Centrum

09-09-2019, 10:47 | Lezersnieuws | Rianne

Vertier Entertainment komt in actie voor het Meander Medisch Centrum om patiënten en bezoekers te laten genieten van bijzondere optredens. Bedrijven die vanaf nu acts boeken bij Vertier Entertainment zorgen automatisch dat er wordt gespaard voor kosteloze acts in het ziekenhuis, voor mensen die dat het hardst nodig hebben. Beide organisaties willen op deze manier patiënten helpen ontspannen en even laten ontsnappen uit hun wereld met medische zorgen. 

Initiatiefnemer is Suzanne van der Hoorn, eigenaar Vertier Entertainment: “Ik wil graag wat terug doen voor de regio waar ik met veel plezier woon en werk, en zocht daarom naar een mogelijkheid waarbij ik onze acts maatschappelijk zou kunnen inzetten. Meander Medisch Centrum is de perfecte partner, omdat de mensen hier bij uitstek een verzetje kunnen gebruiken én zich hier alle doelgroepen bevinden voor wie mijn brede variëteit aan acts geschikt zijn. Ik zal zelf per geboekt optreden een deel van de opbrengst opzijzetten om te sparen voor optredens in het ziekenhuis. En ik hoop dat we onze opdrachtgevers (bedrijven, winkelcentra, verzorgingstehuizen, evenement organisaties) daarmee inspireren om zelf ook een bijdrage te doen, zodat we extra veel optredens kunnen verzorgen.”

Danielle Heere van Stichting Vrienden van Meander is enthousiast over het initiatief: “Wij zijn erg blij met de inspanningen van Vertier Entertainment en kijken ernaar uit om onze patiënten te verrassen met bijvoorbeeld een harpspeelster, een muzikale Kerstshow, een ballonnendame op stelten en bezoekjes van bonte, roet en/of zwarte pieten. Een perfect voorbeeld van een bedrijf dat, ons op andere wijze dan (enkel) financieel helpt, door zich in te zetten voor belangrijke extra’s in het ziekenhuis."   

Over Stichting Vrienden van Meander

In Meander Medisch Centrum kunnen patiënten rekenen op de beste medische zorg, al jaren staat het ziekenhuis hoog in diverse ranglijsten. Omdat allerlei extra voorzieningen voor patiënten niet uit het zorgbudget kunnen worden betaald, zet de Stichting Vrienden van Meander zich hiervoor in. Dankzij donaties kunnen patiënten die zijn opgenomen verblijven in een prettige en comfortabele omgeving. Op deze manier kan een ziekenhuis opname of behandeling aangenamer worden gemaakt voor de patiënten en hun naasten.

Over Vertier Entertainment

Vertier Entertainment -begonnen in 2011 en gevestigd in Amersfoort- verzorgt voorstellingen, shows en acts met zang, dans,theater, steltlopers, Hollandse artiesten, straattheater, eenwielers, vuur, poi, ballonvouwen en jongleurs. Voor feesten, evenementen en promotieactiviteiten. Vertier Entertainment regelt de artiesten, ontwerpt de gewenste act of show, kostuums en gehele creatieve, logistieke en facilitaire afstemming.