• Vandaag start de Soester Courant een zomerfotowedstrijd. De lezers van de krant bepalen welke inzender de hoofdprijs krijgt.

    BDUmedia

Maak jij de ultieme zomerfoto?

SOEST Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe de komende weken mee aan de zomerfotowedstrijd van de Soester Courant en win een mooie prijs.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van de Soester Courant?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto's zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.soestercourant.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto's en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint een waardebon ter waarde van 150 euro, beschikbaar gesteld door Stomerij Roelofs, het bedrijf dat is gevestigd aan Plein van Zuid.

DEELNEMEN Uw zomerfoto inzenden? Ga www.soestercourant.nl/zomerfoto. Volg vervolgens de aanwijzingen op uw scherm.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd.

- Vermeldt duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.

- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.

- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.

-Inzenden kan tot woensdag 15 augustus 12.00 uur.

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto's met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Kijk voor meer informatie op www.soestercourant.nl/zomerfoto.