• Gemeente Soest

Koen van Veen nieuwe gemeentesecretaris Soest

SOEST De gemeente Soest krijgt met ingang van 6 mei een nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur, Koen van Veen. De huidige gemeentesecretaris, Age Veenstra, gaat na 12 jaar gemeente Soest met pensioen.

Koen van Veen is sinds november 2010 gemeentesecretaris/algemeen directeur in het Friese Opsterland). Eerder vervulde hij diezelfde functie in Hattem (Gelderland) en Baarle-Nassau (Noord-Brabant).

Burgemeester Rob Metz: ,,Wij zien een goede opvolger van de huidige gemeentesecretaris in Koen van Veen. Een sterke strateeg en zowel voor de organisatie een goede directeur als voor het college een goede politiek- bestuurlijk adviseur. We kijken uit naar zijn komst."

Koen van Veen: ,,Juist als gemeente kunnen we enorm veel tot stand brengen voor en mét onze inwoners, bedrijven en de regio. Daar doen we het uiteindelijk voor. Ik heb er altijd groot plezier in gehad met de ambtelijke collega's en het bestuur dit verder te ontwikkelen en samen te werken. Het voelt als een gouden kans om nu in Soest mijn ervaring te mogen gaan inzetten. Ik kijk uit naar de samenwerking met het college, de raad en de nieuwe collega's in Soest!"