• Familie Van Keulen

Koen (17) uit Soest vermist tijdens vakantie in Italië

SOEST De 17-jarige Koen van Keulen uit Soest wordt vermist in Italië. Hij is met zijn ouders op vakantie bij het Gardameer. In de nacht van donderdag op vrijdag kwam hij na een avond stappen niet terug en sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. De Italiaanse politie is in Pacengo, bij het Gardameer, een zoektocht gestart.

De jongen uit Soest was donderdagavond uit geweest met vrienden. Ze gingen 's nachts rond 02.00 uur met de bus vanuit Lazise terug naar de camping in Pacengo. In Pacengo stapten de vrienden uit bij de camping, maar Koen bleef in de bus. Volgens de buschauffeur is hij bij de volgende halte uitgestapt, ongeveer drie kilometer verderop.

ZOEKTOCHT De Italiaanse politie heeft met drones de omgeving afgezocht, zo meldt de Facebookpagina Vermiste Kinderen Alert. ,,De ouders van Koen bekijken beschikbare camerabeelden van onder andere een benzinepomp in de buurt. De telefoon van Koen is leeg en er is met zijn bankpas niet gepind sinds zijn vermissing."

OPROEP Op Facebook deed de moeder van Koen vrijdag een oproep: ,,Help mijn zoon is vermist sinds gisteren. Mocht iemand wat zien of horen... graag delen." Haar bericht werd al meer dan 50.000 keer gedeeld.