• Eempers

Huttenbouwdorp nog niet volgeboekt

SOESTERBERG De nieuwe manier van inschrijven, digitaal door online tickets te kopen, voor deelname aan het huttenbouwdorp heeft tot nu toe een honderdtal aanmeldingen opgeleverd. Op dit 23e vakantiefeest voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar is plek voor 175 kinderen. Jochem Janssen van welzijnsorganisatie Balans, die samen met Bink kinderopvang en het Nationaal Militair Museum het evenement organiseert, verwacht dat dit aantal binnenkort wordt gehaald.

Jan van Steendelaar

Er zijn alleen tickets voor alle drie de dagen. Er zijn geen dagtickets beschikbaar. Het timmerfeest wordt gehouden op het terrein van het Nationaal Militair Museum. Het thema is ,onder de radar.' Letterlijk daar kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten door samen een hut te bouwen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en op vrijdagmiddag is er een bootcamp.

Het huttenbouwdorp is op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus van 10:00 tot 15:00 uur en zaterdag 24 augustus van 10:00 uur tot de sluiting en de afbraak van het dorp om 12:00 uur. Voor kinderen uit Soest rijdt donderdag en vrijdag om 9:30 uur een retourbus vanaf de Plantage aan de Smitsweg.