• Sport Event Soest

Gratis sport en spel tijdens Sport Event Soest

SOEST Ook deze zomervakantie wordt het Sport Event Soest weer gehouden. Het evenement vindt dit jaar in de week van 23 tot en met 27 juli plaats.

Iedereen die zes jaar of ouder is kan elke middag van 14.00 tot 16.00 uur komen sporten op de Eng aan de Prins Bernardlaan. Voor iedereen tussen de 13 en 25 jaar staan er 's avonds tussen 19.00 en 21.00 uur diverse activiteiten op het programma. 

FESTIVAL Onder leiding van een enthousiaste groep jongeren is er elke dag voetbal, volleybal en spel. Daarnaast is er op vrijdag 27 juli van 14.00 tot 20.00 uur voor alle leeftijden het SESfestival, met onder meer sport, spel en springkussens. Ook zal er om 18.00 uur voor iedereen een gratis BBQ aangeboden worden. 

GELOOF Het gratis evenement wordt voor de achtste keer door de kerken aangeboden. Zij willen ervoor zorgen dat kinderen en jongeren die niet op vakantie gaan een gezellige week hebben. Naast de mogelijkheid om te kunnen sporten, delen de jongeren van het sportteam in de pauzes door middel van dramastukjes of een verhaal kort iets over hun geloof. Daarbij wordt iedereen vrijgelaten om hiernaar te luisteren. Als kinderen of jongeren alleen willen komen sporten, zijn zij ook van harte welkom.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.sporteventsoest.nl en op de Facebookpagina.