• Paleis Soestdijk
  • Paleis Soestdijk

Filmzaal Paleis Soestdijk tijdelijk te bezichtigen

SOESTDIJK De historische filmzaal in Paleis Soestdijk is deze week tijdelijk toegankelijk voor bezoekers. Van 2 tot en met 7 januari kunnen bezoekers een mini-rondleiding krijgen door dit bijzondere deel van het Paleis.

De filmzaal fungeerde als privébioscoop voor de bewoners van het paleis en hun gasten. De zaal is al geruime tijd niet meer in gebruik, maar is nog geheel intact, inclusief de originele projectoren, die helaas niet meer functioneren. Er zullen nog geen films gedraaid worden, maar het is mogelijk om onder begeleiding van een rondleider de zaal te bezoeken en de sfeer van vroeger te proeven.

MINI-RONDLEIDING Van 2 tot en met 7 januari is het mogelijk om tussen 12:00 uur en 16:30 uur de filmzaal te bezoeken op vertoon van een toegangsbewijs voor het Paleis. Aan de mini-rondleiding zijn geen extra kosten verbonden. Een bezoek aan de filmzaal duurt ongeveer twintig minuten. Het aantal plaatsen is beperkt en het is niet mogelijk om van te voren te reserveren. De filmzaal is niet toegankelijk voor rolstoelen.