• Muziekvereniging PVO Soest
  • Muziekvereniging PVO Soest

Tweede editie Eemconcert staat voor de deur

SOEST De eerste editie van het Eemconcert was vorig jaar een geslaagd evenement. Er hing een sprookjesachtige sfeer en er klonk leuke muziek vanaf de Fietsboot. ,,Voor herhaling vatbaar", was de reactie van de bezoekers. Dat vonden de organisatoren ook, want het tweede Eemconcert staat voor zaterdag 17 augustus in de agenda. Het evenement begint om 20.00 uur. 

Niet alleen treden het Groot Gaasbeeker Gilde en de Eemlander Blaaskapel weer op, er zijn op twee verschillende podia ook optredens van de finalisten van de Voice of Soest: Isabel de Haas, Jasmin-Ann en Don Burgemeestre. Beginnend musicalster, Juliette Bull, en Harrie Herfst laten ook van zich horen.

VERHALENVERTELLER Daarnaast is Reinier Sijpkens met zijn muziekboot aanwezig en geven de Eemmeerminnen op de Eemlijn een muzikaal optreden. Ook zal er een verhalenverteller zijn met een spannend verhaal. DJ Niek Verlaan sluit de avond af. 

Er zijn zitplaatsen beschikbaar, maar bezoekers mogen ook hun eigen stoel meenemen. Het terrein bij de Kleine Melm is vanaf 19.30 uur open. Daar valt tot 22.30 uur te genieten van muziek en van een hapje en drankje. 

KAARTVERKOOP Kaarten voor het evenement kosten 15 euro. Kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang. De kaarten kunnen besteld worden door een e-mail te sturen naar concert@pvosoest.nl. Ook zijn de kaarten te koop bij boekhandel Van de Ven en tabaksspeciaalzaak De Cirkel. Er zijn ook sponsorpakketten beschikbaar via www.eemconcert.nl

PARKEREN Er is geen parkeergelegenheid aan de Eem. Bezoekers wordt aangeraden om op de fiets te komen. Beperkte parkeergelegenheid is aanwezig bij voetbalvereniging VVZ aan de Eemweg 2a, 3764 DG Soest. Vanaf daar is het nog acht minuten lopen naar de concertlocatie.