• Daniel J Ashes

Diggy Dex treedt op in Cabrio

SOEST De Amersfoortse Diggy Dex komt vrijdag 14 september naar Soest, waar hij tal van bekende hits ten gehore zal brengen in het Openluchttheater Cabrio. 

Achter het pseudoniem van songwriter/rapper Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Drie clubtournees, een festivaltour en een uitgebreide theatertournee, met een uitverkocht Koninklijk Theater Carré als hoogtepunt brachten hem en zijn band naar honderden podia en duizenden mensen. De basis is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming. Met Karavaan onder de arm en zijn band om zich heen staat Diggy Dex klaar om naar Soest te komen en er een prachtige avond van te maken.

KARAVAAN Die successen legden de basis voor zijn zesde album Karavaan, waarvoor Franse popmuziek een belangrijke invloedsbron was. Karavaan is het geluid van iemand die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven: elkaars gezelschap, muziek, zon, gezelligheid en het moment.

Het concert begint om 20.30 uur, het theater is open vanaf 19.30 uur met een muzikaal voorprogramma op het horecaplein met singersongwriter Kelsey Cookson. Kaarten kosten 28,50 euro en zijn verkrijgbaar via Bruna (van Weedestraat) en Primera Zuid (Zuidpromenade) in Soest of via de website www.cabriosoest.nl.