• De Dijk

De Dijk binnen 'no time' uitverkocht

SOEST Voor Cabrio is 2017 het jaar van een record aantal uitverkochte voorstellingen. Voor volgend jaar ziet het er ook al goed. Alle kaarten voor het openingsconcert van De Dijk waren vorige week binnen 'no time' uitverkocht.

De Nederlandse topband, die natuurlijk geen introductie behoeft, komt op vrijdag 25 mei naar het openluchttheater aan de Soesterbergsestraat. Amper een etmaal nadat Cabrio de voorverkoop voor het concert opende, kon er over de aankondiging op de website een brede balk met 'uitverkocht' worden 'geplakt'. ,,Qua snelheid een record", reageert een woordvoerder.

Achter de schermen is Cabrio bezig het programma voor volgend jaar te voltooien. ,,We hebben enkele 'toppers' in petto." Wie - bij de kaartverkoop - vooraan wil zitten, kan voor 50 euro per jaar 'Vriend van Cabrio' worden. Een vriend krijgt twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze (zolang de voorraad strekt), als eerste programma-informatie toegestuurd en twee weken voorrang op de reguliere kaartverkoop.

Intussen worden vorderingen gemaakt met de renovatie van het theater, waarvoor telkens een euro extra entree wordt geheven. De contouren van de nieuwe horeca-unit zijn inmiddels zichtbaar.