Zakelijk lezersnieuws

Ondernemersladder opent eerste locatie.

Wethouder Liesa van Aalst zal de locatie van Ondernemersladder op vrijdag 8 maart officieel openen. Op deze locatie worden trainingen gegeven, gewerkt en gespard door ondernemers.

Zaken Vrienden Soest, een ongedwongen businessclub

Op donderdag 21 maart a.s. houdt Zaken Vrienden Soest weer een zakendiner gecombineerd met een lezing/presentatie verzorgd door Frans Reichardt (de klantenfluisteraar). Deze avond in Stayokay is alleen toegankelijk voor ZVS-leden en hun zakelijke introducees.

Nieuwe schoonheidssalon in Soest; BeautyCare Soest

Soest . Soest is een schoonheidssalon rijker; BeautyCare Soest. De 29-jarige schoonheidsspecialiste Iris van den Burg begon in januari met haar eigen zaak. Met ruim 10 jaar ervaring is ze geen onbekende in het vak.

Paulusconcert met Kamermuziek van Rheinberger, Grieg en Dvorák

Op zaterdagmiddag 23 februari om 15:30 uur speelt het Paulusensemble in het maandelijkse Paulusconcert in de Pauluskerk op de Brink in Baarn Kamermuziek uit de Romantiek, met composities van Rheinberger, Grieg en Dvorák.

Op het programma staan:

Start 'Vitaal met eigenheid én grenzen'

“Dit gaat over grenzen' voelen of horen we regelmatig. Wat zijn die grenzen ? Wat gebeurt er precies bij grensoverschrijding?

Twee nieuwe 'lease-bussen' voor slijterij Brouwer

Slijterij Brouwer, gevestigd in Maarn en Soest-Zuid, kreeg afgelopen jaren steeds meer webbestellingen maar vooral steeds meer opdrachten op het gebied van party-service waarbij ze (zakelijke) feesten en partijen in Soest en Maarn maar ook in Baarn en Amersfoort compleet verzorgen.

Een goed begin van 2019!

Een unieke kans voor de woningeigenaren in de regio want er is een nieuw speler op de woningmarkt bijgekomen. 

Foeken Makelaardij heeft al ruim 6 jaren ervaring in de Soester markt en is sinds 1 december 2018 zijn eigen onderneming begonnen. 

De Vuurwerkwinkel Soest sinds 2018 onderdeel van: Hilhorst Vuurwerk

‘Nieuwe webwinkel en uitgebreide collectie vuurwerk aan het Weteringpad’

Streetmasters in het zonnetje

SOEST - Al een aantal jaren zet Stichting VAnG, Van Afval naar Grondstof, zich in om scholen en scholieren te informeren over afvalscheiding, recyclen en hoe de school 'afvalvrij' kan worden. Dat gebeurt met succes. Bijna alle scholen in Soest zijn afvalvrij.

Talentproeverij

Op 3 en/of 4 januari 2019 (afhankelijk van het aantal aanmeldingen)organiseer ik een Talentproeverij.

Pagina's