Zakelijk lezersnieuws

Een goed begin van 2019!

Een unieke kans voor de woningeigenaren in de regio want er is een nieuw speler op de woningmarkt bijgekomen. 

Foeken Makelaardij heeft al ruim 6 jaren ervaring in de Soester markt en is sinds 1 december 2018 zijn eigen onderneming begonnen. 

De Vuurwerkwinkel Soest sinds 2018 onderdeel van: Hilhorst Vuurwerk

‘Nieuwe webwinkel en uitgebreide collectie vuurwerk aan het Weteringpad’

Streetmasters in het zonnetje

SOEST - Al een aantal jaren zet Stichting VAnG, Van Afval naar Grondstof, zich in om scholen en scholieren te informeren over afvalscheiding, recyclen en hoe de school 'afvalvrij' kan worden. Dat gebeurt met succes. Bijna alle scholen in Soest zijn afvalvrij.

Talentproeverij

Op 3 en/of 4 januari 2019 (afhankelijk van het aantal aanmeldingen)organiseer ik een Talentproeverij.

Workshop Mantelzorger, kom uit de kast!

Workshop Mantelzorger, kom uit de kast! Samen langer thuis met dementie is zonder hulp niet vol te houden

lezing ben tiggelaar

Waarom veranderen zo moeilijk is én… welke drie stappen wel werken. managementgoeroe en bestsellerauteur Ben Tiggelaar legt het uit, in een (gratis) korte lezing over zijn nieuwste boek 'De Ladder'.

Judith de Pagter nieuwe voorzitter Soester Zakenkring

Judith de Pagter is sinds donderdagavond de nieuwe voorzitter van de Soester Zakenkring. De 58-jarige Soesterse neemt de voorzittershamer over van Kees Wantenaar die na vijf jaar afscheid neemt van de ondernemersvereniging. 

Jacques Brinkman spreekt voor de sponsors van SO Soest

Jacques Brinkman was maandagavond te gast bij SO Soest. De hockeylegende is een winnaar pur sang en hij brengt dat over in een lezing van een uur.

Vernieuwde website voor zakelijk toerisme op de Heuvelrug

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei wil de activiteiten op het gebied van zakelijk toerisme de komende jaren uitbreiden. Een belangrijke stap hierin is de vernieuwde website zakelijk.opdeheuvelrug.nl.

 

Artytent zoekt kunstenaars uit Soest

Vijf leerlingen van het Corderius College in Amersfoort zijn op zoek naar kunstenaars in Soest die één of twee werken willen verkopen bij Artytent.

Pagina's