Zakelijk lezersnieuws

12,5 jaar Jan van Steen Elektrotechniek

Vrijdag 1 mei is het 12,5 jaar geleden dat Jan van Steen startte met zijn bedrijf 'Jan van Steen Elektrotechniek'. Sinds dag 1 geniet hij ervan om klaar te staan voor particulieren, horeca en bedrijven in Soest en omgeving.

Online en telefonisch CV & LinkedIn support

Ben je je baan kwijtgeraakt door de crisis? Of heb je nog werk maar twijfel je of je dat kunt behouden? Dan is het belangrijk om je tijd nu te besteden aan een goed CV, LinkedIn profiel en je netwerk.  Zodat je direct kunt reageren, als zich een mogelijkheid voordoet.

KNVB-directeur Jan Dirk van der Zee spreekt voor sponsors SO Soest

SOEST - KNVB-directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee was maandagavond te gast bij SO Soest. De voorzitter, zelf als voetbalvader langs de lijn bij vv Hooglanderveen, vertelde over de toekomst van het amateurvoetbal. Er gaat nog veel gebeuren.

Open middag democratische school De Ruimte

Open middag op dinsdag 19 november 2019 Wat als er een school zou zijn waar je vrij was om te kiezen wát je wil leren en wanneer je dat wilt?

9-11: Mart Smeets signeert boek Het spel

Op 9 november 2019 komt Mart Smeets naar Soest om zijn nieuwe roman 'Het spel'

Wonnink Zonwering Zonvakker van het Jaar

AMERSFOORT - Maandagavond werd in de Wagenwerkplaats in Amersfoort de winnaar van de Zonvakker van het Jaar bekendgemaakt. Wonnink Zonwering van de Soester ondernemers Ries en Yvonne de Jong, was al doorgedrongen tot de beste drie zonweringsbedrijven van Nederland.

Marije van Bommel Duurzame docent 2019

Marije van Bommel van de Herman Brood Academie is verkozen tot Duurzame docent van 2019 (mbo). Maandag 4 november ontving ze uit handen van Coöperatie Leren voor morgen de titel, als een van de drie winnaars in de landelijke verkiezing.

Aandachts-trekker leerkrachten 6 november

Om 10.45 uur vertrekken leerkrachten, kinderen en ouders (per trekker?) vanaf Beukendal richting Gemeentehuis Soest. Om 11.00 uur zijn we welkom bij de wethouder, dhr. H Dijkhuizen.Van 11.30 – 13.30 uur is er een onderwijsdebat bij het bestuurskantoor op de Oostergracht.

Halloween in Overhees centrum

Na het spektakel van Halloween 2018 in winkelcentrum Overhees zal het centrum dit jaar opnieuw het decor zijn van het griezelfeest. Het evenement vind woensdag 30 oktober plaats vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur.

Borrel, Bubbel, Bruis!

Voel je goed tijdens de feestdagen

Soest, 24 oktober 2019

Pagina's