Zakelijk lezersnieuws

Ondernemers welkom op barbecue van SoestNetwerkt op 3 juli

SOEST - Ondernemers in Soest die deel uit willen maken van een lokaal netwerk zijn van harte uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue van Soest Netwerkt op woensdag 3 juli. Vanaf 17:30 gaat het vlees op het vuur bij Stayokay aan de Bosstraat in Soest.

Bedrijvigheid in Bibliotheek Idea

Bibliotheek Idea introduceert in Soest de Vrijdagbieb, interessante activiteiten op de vrijdag voor verschillende doelgroepen. Voor de Vrijdagbieb van 28 juni is in samenwerking met Soest Netwerkt een ondernemerscollege gepland. Spreker is John van Halderen.

Hatha Yoga bij &Joy

Vanaf 3 september zal er wekelijks door Adriaan van Ek hatha yoga gegeven worden bij &Joy op Balansboerderij Het Derde Erf, Birkstraat 125. Elke dinsdag van 19 tot 20.15 uur. De lessen zijn geïnspireerd door de klassieke Raja Yoga waar Adriaan zijn opleiding heeft gevolgd.

Elma BV opgenomen in Hydac-groep

Soesterberg, 11 juni 2019

Schrijfcafé met Corrie Gramser

Voor schrijven is één blad genoeg

Bij het Schrijfcafé van mei draaide het allemaal om één blad(zijde). Van een blad uit een boom tot een bladzijde uit een oude Ludlum. Het was bijzonder dat dit twee uur lang aan gevarieerde schrijfopdrachten opleverde.

Lezing hoogsensitieve pubers

Het hebben van een puber in huis vraagt vaak het nodige van je opvoedskills als ouder. Het opvoeden van een hoogsensitieve puber is vaak nóg weer een beetje anders. Renske Gerritse weet daar alles van af. Zij schreef ‘De gids over hoogsensitieve pubers’.

ONVERGETELIJKE SPORTKAMPEN IN DE ZOMERVAKA

SOEST – Tijdens de meerdaagse multi-sport dagkampen van Sportivun ontdekken kinderen allerlei gave sporten en spellen, van tennis en atletiek tot bubbelvoetbal en bunkertrefbal.

Fiets het grootste park van Utrecht in

Een groot pluspunt van provincie Utrecht is de nabijheid van natuurschoon en erfgoed vanuit de stad. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH) en Routebureau Utrecht presenteren vijf nieuwe fietsroutes die de stad met het Nationaal Park verbinden.

Concept De Onthaasting wordt voortgezetSamenwerking met ’s Heeren Loo

Concept De Onthaasting wordt voortgezet

Samenwerking met ’s Heeren Loo

Vliegdorp 35-plus kampioen

Afgelopen zaterdag werd op het Vliegdorp de een na laatste wedstrijd gespeeld van het seizoen van de 35+ klasse. De wedstrijd tegen Viod uit Tienhoven werd door het elftal uit Soesterberg gewonnen met 12 - 2. Hierdoor werd het 35+ elftal van het vliegdorp de kampioen van het seizoen. 

Pagina's