Zakelijk lezersnieuws

Twaalf instellingen uit Soest en Baarn ontvangen hun cheque van de Haringparty

De Haringparty 2018 heeft diverse organisaties, instellingen en verenigingen van een flinke donatie voorzien. Op het terras van restaurant De Soester Duinen zijn de symbolische cheques vorige week uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de twaalf goede doelen uit Soest en Baarn

Boekhandel De Fakkel zelfstandig verder 

Met ingang van 1 oktober 2018 gaat boekwinkel De Fakkel als zelfstandige winkel verder.

Rabobank: 'verspilling is ook een lokaal vraagstuk'

Ieder jaar gaat er wereldwijd 1,3 miljard ton aan voedsel verloren. De aarde warmt op met vergaande gevolgen voor het klimaat en de wereldeconomie. Wereldwijd drijft er plastic in de zee wat zeer bedreigend is voor mens en milieu. Wat kunnen we in ons dagelijks leven hieraan doen?

Eerste vaatje haring brengt 18.200 euro op

Het is goed toeven in restaurant De Soester Duinen tijdens de jaarlijkse Haringparty Soest-Baarn. De Soester Zakenkring en de Contactgroep Baarnse bedrijven organiseren het netwerkevenement.

Alumnibijeenkomst IGO & U.T.V. 'Building the Future'

Op 29 juni organiseert het Instituut voor Gebouwde Omgeving van Hogeschool Utrecht samen met studievereniging U.T.V. een Alumni Event voor oud-studenten, oud-docenten en relaties uit het werkveld.

Stam Renault en Dacia Soestdijk duurzaam verlicht

Onlangs is Stam Renault & Dacia in Soestdijk voorzien van een extra showroom. De showroom is voorzien van duurzame <a href=" https://www.saled.nl/nl/">Saled</a> <a href=" https://www.saled.nl/nl/led-railspots/">LED Railspots</a>.

Lunchbijeenkomst SZK met thema: AVG – De Privacywet

De Soester Zakenkring organiseerde een lunchbijeenkomst met een interessant thema.  Zeventig ondernemers luisterden woensdag naar Robert van Asch en Dalila Dizdar van Consignium en Moshe Beukers van Bres Advocaten die een presentatie gaven over de AVG, in de volksmond: de privacywet.

Workshop 'Hoe bepaal ik mijn tarief?'

Het is ??n van de belangrijkste vragen waar je als ZZP-er mee te maken krijgt. Wat is de juiste vraagprijs voor mijn product of dienst? En welke keuzes moet ik daarbij maken?

Company Cubes Ondernemersavond

Ondernemersavond voor zzp-vakmensen

Pagina's