Zakelijk lezersnieuws

Open Huis Dance Centre Soest

Nieuwe dansstudio in Soest; Dance Centre Soest!

Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

AOV voor ZZP'er, starters en MKB via SharePeople

SOEST - Onlangs is een nieuw pensioenakkoord gesloten, daarbij is onder andere afgesproken dat zelfstandige ondernemers een verzekering moeten regelen om arbeidsongeschiktheid op te vangen. SharePeople biedt via Ondernemersladder Soest een oplossing. 

VAnG Milieuprijs 2019 voor Siebe Eikens

SOEST - De VAnG-milieuprijs is een initiatief van de Stichting VAnG (Van Afval naar Grondstof) om scholieren bewust te maken van het belang van afvalscheiding. Vijftig basisscholen uit verschillende gemeenten deden mee.

Nieuwbouw Futurum aan Kerkplein vordert

SOEST - De bouw van het appartementencomplex Futurm Building in het centrum van Soest vordert gestaag. Vrijdag 12 juli was er een open dag. De toekomstige bewoners kwamen een kijkje nemen en deden een indruk op van hun nieuwe woning. 

zomeropenstelling Oude Kerk

Persbericht Zomeropenstelling Van 21 juli t/m1 september bent u tijdens de zomeropenstelling van de Oude Kerk in Soest van harte welkom in ons historisch kerkgebouw.

Minister omarmt Soester oplossing voor spoedzoekers

Spoedzoekers zijn mensen, die snel betaalbare en tijdelijke woonruimte zoeken. Dat aantal groeit in Nederland door een structureel tekort aan betaalbare woonruimte en zeer trage bouwtrajecten.

Lunchbijeenkomst Financiering Duurzaamheidsmaatregelen

SOEST - Dertig mensen waren donderdag 4 juli aanwezig in de Soester Duinen bij de lunchbijeenkomst van het Bedrijven Platform Duurzaamheid (BPD) waarin informatie werd gegeven over diverse mogelijkheden voor de financiering van duurzaamheidsmaatregelen.

Zijvleugel ICEworld nieuwe locatie voor Ondernemersladder Soest

SOEST - Het is zover! Ondernemersladder heeft een mooie locatie gevonden in Soest. In het pand van ICEworld betrekken leden van de coöperatie de zijvleugel.

haike bes gaat naar het Rijksmuseum

.Lang leve Rembrandt .De afgelopen week heeft de jury alle kunstwerken nog eens aandachtig bekeken en zijn verheugd te kunnen melden dat Haike Bes haar kunstwerk een zelfportret in de stijl van Rembrandt.

Pagina's