Sport lezersnieuws

Jaap van den Berg (60) volbrengt missie

Soester Jaap van den Berg heeft zaterdag in Vaticaanstad zijn unieke missie volbracht: hij heeft marathons uitgelopen in alle Europese landen.

Eerste Divisie Basketball in Soest!

Op 26 januari om 17:45 speelt Red Stars thuis tegen BV Amsterdam.

Die middag krijgt onze jeugd extra aandacht en nodigen we alle ouders uit om onze mannen toe te juichen. En we doen aan iedereen de vriendelijke doch dringende oproep om als zesde man mee te doen!

Bentinck Fonds Indoor G-Honkbal toernooi

Bentinck Fonds indoor G-Honkbal toernooi van HSV de Knickerbockers

Duinkikkers titelfavoriet na uitstekende tweede competitieronde

De zwemploeg van De Duinkikkers heeft de goede eerste competitieronde een uitstekend vervolg gegeven. Afgelopen zaterdag zwom de 47-koppige zwemploeg in eigen huis namelijk een nog betere tweede ronde, waarmee ze haar koppositie flink verstevigde.

10 km winst voor Daan van Doorn.

Zaterdag wist de marathonloper van de a.v. Pijnenburg Daan van Doorn de 10 km-Snertloop in Nijkerk te winnen. Onder moeilijke weersomstandigheden, regen en wind, liep hij een tijd van 34.58 min. Dit was al zijn tweede overwinning ,in de voorbereiding van de marathon van Berlijn.

Proef Biodanza

Biodanza nodigt je op vele manieren uit jouw leven te dansen.

Een gezondere levensstijl met LifeBuddy app

Nederland wordt zich steeds meer bewust van het belang van een gezonde levensstijl. Hoe zij hier invulling aan moet geven, is echter niet altijd even duidelijk. LifeBuddy biedt hierin de oplossing.

31ste Klaverjasmarathon voor Rob van Logtenstein

In 1988 werd de stichting Vrienden van SO Soest opgericht. Doelstelling van deze stichting was om geld op te halen om te komen tot de bouw van een tribune voor de voetbalvereniging SO Soest.

De zorgverleners gaan gezond het nieuwe jaar in

Dit vond ik nou wel een heel erg ‘Soesterwaardig’ bericht. Op 31 december vond in de prachtige Soesterduinen de Sylvestercross loop plaats. Voor het ELZIS Team liep ik deze loop samen met andere collega’s. ELZIS staat voor Eerste Lijn Zorg In Soest.

Kamerkoor Multiple Voice in De Oude Kerk

Op 20 januari zingt kamerkoor Multiple Voice o.l.v. Paul de Kok in de serie DOK-concerten van de Oude Kerk in Soest.

Pagina's