Sport lezersnieuws

Veteranen HL MHC Soest kampioen en deelname aan NK Veteranen

Het Nederlands Kampioenschap HL Veteranen  2019

Na vorige week op 15 juni op glorieuze wijze kampioen te zijn geworden bij de HL (50+)

Dubbelslag bij NJJK Zwemmen voor Femke Hoppenbrouwer

De 16 jarige Femke Hoppenbrouwer uit Soest heeft tijdens de Nederlandse kampioenschappen zwemmen voor jeugd en junioren bewezen dat ze tot de top behoort. Ze behaalde een eerste plaats op zowel de 100 als de 200 meter vrije slag en werd daarmee op beide onderdelen Nederlands jeugdkampioen.

Springbokker Finn Munsters Nederlands Kampioen

In Sportpaleis Ahoy te Rotterdam vonden in het weekend van 22 en 23 juni de Dutch Gymnastics The Finals plaats. Springbokker en Soestenaar Finn Munsters is met zijn springmaatje Ralph van Tilborg uit Amersfoort Nederlands Kampioen synchroonspringen geworden in de Eredivisie!

Doorenbos debuteert uitstekend op ONK!

Afgelopen weekend heeft Femke Doorenbos haar debuut gemaakt tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen zwemmen.

Geslaagd Bram Bartels Toernooi

SOEST- Het begin van de dag was nog wat onstuimig en regenachtig, maar op het moment dat Wilfred Genee de microfoon ter hand nam ging het wolkendek open. Onder prima omstandigheden werd zaterdag de elfde aflevering van het Bram Bartels Toernooi gespeeld.

Bemer en Whitney zwemmen naar brons op NJJK

Het Pieter van den Hoogenband zwemstadion was het afgelopen weekend het decor voor de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenshappen. In Eindhoven kwamen de beste zwemmers bijeen om daar de strijd om de medailles aan te gaan.

VVZ'49 te gast in het Duitse Soest

Afgelopen zaterdag sloten twee jeugdteams van VVZ'49 hun seizoen traditioneel af met een wedstrijd tegen SV Westfalia uit onze Duitse zustergemeente. Geen onderdeel van het oficiële Soest-Soest treffen maar de lol was er niet minder om.

Soest JC1 kampioen

Na een zenuwslopende wedstrijd is  Soest C1 kampioen geworden in de subtopklasse! 2-3 tegen Gooische JC2. Wat een prestatie mannen, gefeliciteerd, top gedaan! 

Soest MC2 kampioen

Met nog 1 wedstrijd te spelen was meisjes C2 al kampioen! Met alle wedstrijden gewonnen en zonder tegendoelpunten zijn ze overtuigend eerste geworden. Van harte gefeliciteerd!

Soest DA kampioen

De dames van Soest Veterinnen A zijn kampioen geworden! Ondanks blessures en het ontbreken van een vaste keep hebben zij dit toch voor elkaar gekregen. Invallers bedankt!

 

De namen vlnr

Pagina's